Actualitate

Tehnologia americană învinsă de Tehnologia Keshe. Portavioanele americane vor deveni simple căzi plutitoare… iar pistele pline de avioane de luptă F16, F18… vor deveni muzee de păsări de fier

Tehnologia Keshe poate schimba soarta lumii în bine sau în rău. Această tehnologie a fost oferită gratuit omenirii, însă SUA a respins-o din start. Această greșeală a clasat SUA în urma Rusiei, care a și folosit-o împotriva celui mai modern distrugător american. Rusia a dezvoltat această nouă armă și a trecut de la varianta portabilă la o variant fixă și se lucrează intens la perfecționarea acestei arme. Se testează puteri tot mai mari, urmărindu-se afectarea unor țări și chiar continente intregi. Atunci se va produce ireparabilul, poate apocalipsa.

Și Iranul a dezvoltat această tehnologie, ceea ce demonstrează legătura cu Rusia.

Cei mai mulți analiști consideră tehnologia Keshe o treabă foarte bună. Dacă va fi preluată de cât mai multe țări eficacitatea armelor de distrugere în masă bazate pe energii precum cea atomică sau de altă natură va fi foarte mult diminuată sau chiar anulată. În acest context miile de miliarde investite în actualul armament, mai ales de SUA se vor dovedi niște bani pierduți pe „apa sâmbetei” .

Un articol preluat integral de pe site-ul armoniacosmica.wordpress.com demonstrează supremația Tehnologiei Keshe:

“Asistăm pe lună ce trece la escaladarea unor tensiuni politice, militare şi economice între SUA şi Federaţia Rusă, primele două mari puteri ale lumii. De ambele părţi sunt pregătite exerciţii militare de anvergură, în timp ce reprezentanţii guvernamentali fac publice declaraţii tranşante. În esenţă, mass-media occidentală prezintă dinamica evenimentelor ca pe un abuz continuu de putere din partea Rusiei, spunându-se că din acest motiv coaliţia NATO (mai exact SUA, asistată de UE) urmăreşte cu tot mai mare determinare să restabilească echilibrul şi să asigure pacea. Există însă o serie de date esenţiale pe care canalele oficiale de informare ale Occidentului le ascund faţă de opinia publică referitor la cine şi ce anume determină în realitate raportul de forţe între cele două super-puteri.

Conform unor dezvăluiri ce au apărut în media alternativă, unul dintre motivele principale pentru care SUA şi UE fac presiuni asupra Rusiei este acela că guvernul rus deţine de câţiva ani o tehnologie absolut revoluţionară, care îi conferă printre altele şi un uriaş avantaj militar. Aceasta este, fără îndoială, o situaţie de neacceptat pentru administraţia de la Casa Albă, care de zeci de ani duce o politică de intervenţie autoritară peste tot în lume unde consideră că „trebuie să facă ordine”. Bineînţeles, noua tehnologie folosită de ruşi este deocamdată ţinută top secret, dar există deja informaţii concludente care dezvăluie că este vorba de sisteme de tip „MAGRAV” (bazate pe controlul câmpurilor magnetice şi gravitaţionale) ce au fost puse la dispoziţie de Fundaţia Keshe.

O confirmare clară a acestei situaţii ce pune capăt mândriei guvernanţilor americani a avut loc anul trecut, pe fondul crizei din Ucraina. La data de 10 aprilie 2014 un vas de război aparţinând Marinei americane, USS Donald Cook, a fost trimis în apele neutre ale Mării Negre echipat cu cele mai moderne sisteme de luptă ale NATO. Distrugătorul USS Donald Cook avea la bord 56 rachete nucleare Tomahawk, patru radare foarte puternice, precum şi cel mai recent sistem american de detectare şi distrugere a rachetelor, AEGIS. Pătrunderea vasului american în acea zonă intra însă în contradicţie cu Convenţia de la Montreaux. Conform acestui tratat internaţional, navele de război ale ţărilor non-riverane Mării Negre nu pot staţiona în zonă mai mult de 21 de zile. Moscova şi-a exprimat de mai multe ori preocuparea în legătură cu prezenţa navelor NATO în Marea Neagră şi în acest sens ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a atras atenţia că unele nave militare americane au depăşit deja limita de 21 de zile permise pentru şederea lor în Marea Neagră.

Ca răspuns la pătrunderea distrugătorului USS Donald Cook în Marea Neagră, Moscova a trimis în data de 12 aprilie un bombardier neînarmat, de tip SU-24, care a survolat nava de război americană. Conform ziarului rus Rossiyskaya Gazeta şi declaraţiilor făcute de generalul rus Pavel Zolotarev (director adjunct al Institutului de studii americane şi canadiene al Academiei de Științe a Rusiei), singura dotare a avionului rus a fost doar cu un ,,coș” montat sub fuselaj, ce conținea un dispozitiv de război electronic numit Khibiny. Se pare că ceea ce a urmat a pus în stare de şoc marinarii navei americane.

Au afirmat că atunci când avionul rusesc s-a apropiat de vasul USS Donald Cook, toate sistemele electronice (radarele, transmiterea informaţiilor, circuitele de control) ale acestuia s-au oprit brusc şi, în pofida eforturilor operatorilor, nu au mai putut fi re-pornite. Spre disperarea americanilor, SU-24 a simulat apoi de 12 ori, timp de 90 de minute, că atacă vasul american care devenise o pradă sigură, fiind incapabil să se mai apere. Sursele citate afirmă că după acest incident USS Donald Cook s-a grăbit să ancoreze în portul românesc Constanţa, unde 27 de membri ai echipajului şi-au depus demisiile spunând că nu au de gând să îşi mai rişte vieţile.

În data de 14 aprilie 2014 Pentagonul a făcut public faptul că a fost deosebit de deranjat de respectivul eveniment, emiţând chiar un protest oficial ce a conţinut un comentariu neașteptat de emoțional. Reprezentantul Pentagonului a caracterizat atitudinea Rusiei în acel caz ca „provocatoare şi neprofesională”, precizând şi că: „Incidentul a demoralizat echipajul navei”. Este de remarcat că deşi Pentagonul s-a ferit să recunoască direct, acest comentariu confirmă totuşi că situaţia i-a depăşit complet pe militarii distrugătorului american. Cu privire la acest incident, mass-media occidentală a continuat – aşa cum era de aşteptat – să elogieze armata SUA, menţionând doar că un avion rusesc a survolat de 12 ori vasul american USS Donald Cook, fără să pomenească absolut nimic despre vreo eventuală blocare a capacităţii de luptă a acestuia.

Este de altfel deja tot mai cunoscut faptul că până şi mass-media din ţările vest-europene e aproape în întregime obedientă intereselor Americii, mulţi jurnalişti fiind chiar agenţi sub acoperire ai serviciilor secrete. Este în acest sens revelatoare mărturia jurnalistului german Ulrich Ulfkotte, fost editor la unul dintre cele mai importante ziare din Germania. El recunoaşte public că asupra lui precum şi a altor mulţi jurnalişti din ţările Europei au fost făcute presiuni cu scopul de a-i determina să mintă, să manipuleze şi să facă propagandă care să incite la război împotriva Rusiei.

De cealaltă parte, în mediile de informare alternative ruse incidentul legat de disturgătorul USS Donald Cooka fost prezentat explicit, arătându-se că scopul acelei demonstraţii a fost să descurajeze ofensiva americană spre Răsărit şi să arate că Rusia nu doreşte război. Puteţi urmări o astfel de descriere elocventă în videoclipul următor.

Informaţii adiţionale foarte semnificative despre noile sisteme ruse de război electronic au fost prezentate şi de postul de televiziune rusesc ntv.ru

Nu se feresc să declare că această nouă tehnologie – care a făcut posibilă dezactivarea completă a celui mai avansat sistem american de distrugere de rachete – este la ora actuală o armă de ne-egalat în întreaga lume. Gradat, sunt difuzate tot mai multe informaţii despre acest gen de tehnologie pe care o deţine Rusia. Site-ul de ştiri www.ukrainewar.info citează declaraţia unui ofiţer rus care afirmă că armata rusă dispune acum de posibilităţi care pot provoca în tabăra adversă căderea tuturor mijloacelor de comunicaţie sau descărcarea imediată, completă, a bateriilor din vehicule, tancuri şi din alte echipamente (de exemplu din telefoanele mobile şi din staţiile radio). Se afirmă de asemenea că toate circuitele electrice ar fi blocate, toate monitoarele ce folosesc LCD nu ar mai funcţiona şi toate motoarele s-ar opri, iar aceste efecte pot fi produse pe o rază de aproximativ 20 de kilometri.

Sursele de informare alternativă citate anterior afirmă că dispozitivul Khibiny – folosit împotriva distrugătorului american USS Donald Cook – are la bază tehnologia Magrav pusă la punct şi provenită de la Fundaţia Keshe. Această tehnologie permite bruiajul radio-electronic al inamicului şi, în plus, s-a precizat că de exemplu dacă USS Donald Cook ar fi lansat o rachetă împotriva avionului rus Su–24, dispozitivul Khibiny ar fi deviat-o și ar fi trimis-o înapoi la cei care au lansat-o.

Rusia nu este însă singura ţară care deţine tehnologia Magrav. Un incident recent a dovedit că şi Franţa a primit această tehnologie. În data de 2 martie 2015, în cadrul unor exerciţii militare tactice desfăşurate în largul coastelor Floridei, submarinul francez Saphir a pus într-o totală inferioritate marele portavion American USS Theodore Roosvelt şi întreaga sa escortă. Comentatorii militari arată că în condiţii de război această situaţie ar fi însemnat scufundarea certă a tuturor vaselor respective. Evenimentul a fost consemnat de agenţia de ştiri rusă www.sputnicknews.com, care a specificat că exerciţiul tactic în care a fost implicat portavionul american a fost menit să testeze noile capacităţi de luptă ale marinei SUA şi că în aceste capacităţi s-au investit în ultimii patru ani peste 2,6 miliarde de dolari. Este uşor de înţeles că insuccesul înregistrat de USS Theodore Roosvelt a fost considerat foarte usturător în privinţa justificării alocării uriaşelor fonduri financiare.

Citeste continuarea!