Lifestyle

Stoarce 1 lămâie, amestecă sucul cu o 1 lingură de ulei de măsline și îți vei aduce aminte de mine pentru tot restul vieții! Uite la cât de multe lucruri te poate ajuta

Medicina naturală a căpătat multă putere în ultima vreme. Acest remediu este extrem de puternic. Tot ce trebuie sa faci este sa combini ulei de măsline și suc de lămâie într-o linguriță și gata. Este simplu de preparat și are proprietăți medicinale.

Combate constipația
Această combinație ajută la lubrifierea mucoasei digestive, de asemenea, activează funcția vezicii urinare. Aceasta conține antioxidanți care ne ajută să scăpăm de toxine și ajută la digestia adecvată a alimentelor.

Protejează inima
Uleiul de măsline este bogat în acizi grași, ajută la controlul și îmbunătățirea circulației sângelui și, de asemenea, elimină colesterolul rău, care ajuta fluxul de sânge. Este antiinflamator și oferă multe vitamine.

Menține echilibrul ficatului și vezicii biliare
Atunci când ne simțim umflați, greoi și obosiți, de obicei se întâmplă pentru că organismul nostru este intoxicat. Ajută-ți ficatul să elimine aceste toxine.

Dureri articulare sau reumatice
Datorită proprietăților sale antiinflamatorii, o linguriță din acest amestec combate aceste dureri enervante.

Conferă fermitate pielii, întărește unghiile și părul
Poți aplica acest amestec pe mâini, seara la culcare. Adaugă niște mănuși și lasă-l să acționeze peste noapte.

Uleiul și lămâia pot ajuta părul să devină sănătos, puternic și strălucitor și poate ajuta la eliminarea mătreții.

Sursa: femina.ro