Monden

Prima reacție a iubitului Elenei Udrea, după ce a fost condamnată la 6 ani de inchisoare cu executare

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a avut prima reacția după ce a aflat vestea că aceasta a fost condamnată definitiv la 6 ani de închisoare cu executare, în dosarul „Gala Bute”.

„Mă duc cât pot de repede. Nu o pot lăsa singură în aceste momente”, a declarat Adrian Alexandrov, pentru revista VIVA!.

Adrian Alexandrov se află la București, în vreme ce Elena Udrea și-a aflat sentința în Costa Rica, unde se află de ceva vreme și unde a solicitat statut de refugiat politic.

Elena Udrea a fost condamnată definitiv la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute. În același dosar, Rudel Oreja a primit cinci ani de închisoare, iar Tudor Breazu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare. Hotărârea definitivă a fost pronunţată în lipsa Elenei Udrea, care din februarie este plecată în Costa Rica, de unde a anunțat că este însărcinată cu iubitul ei, Andrei Alexandrov.

La mijlocul lunii aprilie, Elena Udrea a transmis, prin intermediul avocatului său, că este refugiat politic în Costa Rica. Recent, Elena Udrea a discutat, în Costa Rica, cu un jurnalist de la Gazeta Sporturilor, despre dosarul Gala Bute, despre care crede că va fi trimis spre rejudecare, despre sarcina ei, dar și despre cum ar fi fost ca președinte.