Actualitate

Ponta: M-am hotărât să promovez TNR ca să înţelegem toţi de ce le pune Dragnea pe „femeile pesediste” să îi dea în judecată. „Proştii nu râd, proştii se supără!”

Fostul premier Victor Ponta a declarat vineri, într-o postare pe Facebook, că va promova site-ul de satiră Times New Roman „pentru a înţelege toată lumea de ce le pune Dragnea pe femeile pesediste să îi dea în judecată”. Acesta a citat un fost grup de umor, anunţând că „proştii nu râd, proştii se supără”, făcând astfel aluzie la procesul intentat de câteva dintre femeile social-democrate, printre care Viorica Dăncilă şi Gabriela Firea.

Fostul premier Victor Ponta l-a ironizat din nou pe liderul PSD Liviu Dragnea, declarând, printr-o postare pe Facebook, că va promova de acum înainte site-ul de satiră Times New Roman, amendat de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) cu 16.000 de lei pentru un articol care făcea referire la iubita lui Dragnea, Irina Tănase.

„M-am hotărât să promovez timesnewroman.ro – ca să înţelegem toţi de ce le pune Dragnea pe “femeile pesediste” să îi dea în judecată. Divertis spuneau corect : “proştii nu râd – proştii se supără”! Şi acum proştii au ajuns la putere. O să revin cu opinia a mea cât se poate de argumentată despre acest caz – Dragnea vs timesnewroman.ro

PS – cred că procesul prin care Kovesi i-a pus să plătească bani pe nişte jurnalişti de la Antena 3 este o ticăloşie şi o încălcare a libertăţiţor fundamentale prevăzute de Constituţie !!!! Dar dacă dau în judecată “fetele lui Dragnea” un site de satiră este foarte bine?!?! Eu folosesc aceeaşi balanţă indiferent despre cine este vorba – proştii şi ipocriţii se schimbă cu 180 de grade în funcţie de persoană şi nu de principiu!!! Mare diferenţă”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

În urma publicării materialului de pe timesnewroman.ro, Viorica Dăncilă, Gabriela Firea, Lia Olguţa Vasilescu, Irina Tănase şi Carmen Dan au dat site-ul în judecată şi au cerut despăgubiri în valoare de 500.000 de euro.