Inedit

Medicii spuneau că această fetiță nu va supraviețui. Peste 26 de ani ea i-a emoționat pe toți prin intermediul acestor fotografii!

Când s-a născut, micuța Yulianna arăta ca o mare pată maronie. Fetița a fost diagnosticată cu nev melanocitar congenital. Medicii erau siguri că ea va trăi doar câteva ore. Totuși, Yulianna are acum 26 de ani și arată pur și simplu superb!

În copilărie ea era frecvent maltratată la școală: „Eram deseori numită dalmațian sau girafă. Însă am învățat să fiu optimistă și să ignor toate aceste lucruri” — își amintește Yulianna. Tânăra curajoasă nu este înfricoșată de aspectul său fizic, iar cei 16.000 de abonați de pe Instagram confirmă acest lucru!

„Oamenii diagnosticați cu nevi melanocitari pot duce o viață normală, fără să se izoleze de societate — iată ce încerc să demonstrez. M-am născut diferită, voi v-ați născut diferiți — noi toți ne-am născut diferiți. Însă eu sunt fericită: am prieteni, o familie și un loc excelent de muncă… Sunt o persoană obișnuită!” — spune Yulianna, care acum locuiește în Varșovia.

Pe Instagram Yulianna este mereu susținută prin comentarii: „Nici nu-ți imaginezi cât de mult mă inspiri! Fiica mea s-a născut cu o aluniță uriașă și situația se tot înrăutățește. Sunt atât de tristă, pentru că înțeleg prin ce va fi nevoită să treacă… Însă privind pozele tale, văd că ești fericită! Îți mulțumesc!”

„Unicitatea, individualitatea și experiențele din viață ne transformă în niște personalități uimitoare. Sper că vom învăța să ne iubim pe noi înșine și vom crea o societate plină de toleranță și compasiune!” — zice Yulianna.

O tânără uimitoare! O adevărată inspirație!