Monden

Maria Constantin, detalii picante despre seara petrecuta alaturi de Catalin Cazacu, in club! “El trebuie sa faca rost de numarul meu de telefon… parca asa se face, nu?!”

Catalin Cazacu incepe sa-si revina dupa lunile de cazarma petrecute la Exatlon, in Republica Dominicana. Weekendul trecut, “vulturul” din echipa “Faimosilor” a petrecut de mama foculu, in club, alaturi de, surpriza!, Maria Constantin! Artista face dezvaluiri interesante.

Vestea soc a saptamanii! Maria Constantin a fost prinsa in bratele lui Catalin Cazacu, in club, in miez de noapte!

Intalnirea celor doi poate sa fie trecuta la categoria intamplari frumoase si neasteptate. Artista si campionul de motociclism s-au cunoscut si vazut pentru prima oara in seara cu pricina si prin intermediul unei amice comune. Iar astrele le-au fost favorabile.

Pe langa potrivirea de program si intalnirea in sine, chimia dintre Cazacu si Maria Constantin pare sa fie foarte buna. Altfel, nu se intelege de ce, la un moment dat, in puterea noptii si cateva ore bune petrecute impreuna, Maria Constantin a ajuns in bratele ‘Vulturului” de la Exatlon.

Maria Constantin, totul despre seara petrecuta alaturi de Catalin Cazacu! Se leaga o idila? Iata ce spune artista!
Contactata de WOWbiz.ro, Maria Constantin, divortata in urma cu jumatate de an, ne-a spus cum au stat lucrurile, lasand sa-i scape si cateva picanterii petrecute in seara respectiva.

“Initial am iesit sa beau o cafea, in oras, cu o amica si pana la urma am ajuns in club. Intentia a fost buna, directia a fost gresita. Glumesc! A trebuit sa ma ia prietena mea pe sus ca sa-mi arate viata din cluburi. Eu nu prea ies, iar in aceasta perioada cu atat mai putin pentru ca sunt in seniune.

Unii ar spune ca am trait degeaba pana acum. (Rade!) Da, ce sa zic…am fost sa ma distrez, normal, daca voiam sa merg sa ma rog, ma duceam la manastire! Am mers in club cu amica mea si inca o prietena, iar una dintre ele discuta cu Catalin pe whats’app.

Asa a ajuns el sa vina la noi. Nu il stiam personal, ne-am cunoscut in seara respectiva. El pe mine nici atat. La un moment dat a venit la noi Silviu Andrei si a inceput sa vorbeasca cu mine. Atunci, Catalin m-a intrebat cu ce ma ocup, cine sunt. Mi-a spus ca si mama baietelului sau este cantareata.

Da, el are copil, eu am un copil, dar tot nu este ceva intre noi. (Rade!) Intr-adevar, ne-am simtit bine alaturi de gasca care se formase. De plecat am plecat toti in acelasi timp fiecare la casa lui. (Rade!) Nu, n-am facut schimb de numere de telefon. El (n.r.: Catalin Cazacu) trebuie sa faca rost de numarul meu… parca asa se face, nu?! (Rade!)

Ce sa-i faci…eu sunt de moda veche…(Rade!)! ”, a declarat Maria Constantin in exclusivitate pentru WOWbiz.ro. Artista ne-a oferit astfel detalii si picanterii despre seara petrecuta alaturi de Catalin Cazacu, in club.