Monden

Madalin Ionescu, revoltat: “Cei de la Salvare mi-au abandonat tatal in mijlocul strazii”

Madalin Ionescu a luat decizia sa-si mute parintii in Bucuresti, dupa ce tatal sau a trecut milimetric pe langa moarte. Parintele sau are 80 de ani, iar in Saptamana Mare a Pastelui, a suferit un atac cerebral, in strada, cei de la Salvare refuzand sa-l interneze in spital.

Madalin Ionescu este revoltat la culme! De curand, la mai bine de trei saptamani de cand tatal sau a suferit un atac cerebral si a fost la un pas sa moara, el a aflat ce s-a intamplat cu adevarat cu parintele sau in momentul in care acestuia i s-a facut rau.

Fostul prezentator de la Kanal D a aflat ca parintele sau, suferind si aflat la o varsta inaintata, nu ar fi fost tratat asa cum se cuvine de catre echipajul medical de pe Ambulanta, din Ramnicu Valcea, care i-a acordat primul ajutor.

Marturisirea i-a fost facuta lui Madalin Ionescu de catre mama sa, cea care se resimte si acum dupa teribila experienta prin care a trecut pentru a-si salva sotul de la moarte.

“A trebuit sa-l aducem cu Salvarea de la Ramnicu Valcea la Bucuresti. La Ramnicu Valcea, cu ocazie asta am aflat de la mama ca a trecut prin cateva episoade cel putin nefericite, in raport cu autoritatiile medicale.

La un moment dat, a venit Salvarea si l-ar fi lasat pe tata in mijlocul strazii, dupa ce el a cazut, dupa un prim-ajutor. Au motivat spunand ca sunt prea multi pacienti in spital. Atunci (n.r.: dupa accidentul cerebral al tatalui sau) mama nu mi-a spus nimic, ca sa nu ma supar si sa sun pe acolo (n.r.: la spital).

Nu l-au internat si nu l-au dus la spital”, a povestit Madalin Ionescu, vizibil afectat de situatia disperata prin care au trecut ai sai.

Aceasta nu este singura problema pe care cei doi batrani, parintii lui Madalin Ionescu, au avut-o in ultimul timp in raport cu autoritatile medicale si locale. In urma cu cateva luni, pentru ca tatal lui Madalin avea nevoie de insotitor permanent, acesta a cerut pensie de insotitor de la Stat.

Cum insa octogenarul mergea pe picioarele lui, cei care se ocupau de cazul sau i-au refuzat dosarul, respectiv dreptul la un ajutor de insotitor.

“Tata deja avea niste probleme si avea nevoie de insotitor. El a fost la autoritatile de acolo si pentru ca se deplasa, ei nu au vrut sa ii dea acea indemnizatie care ii permitea sa aiba insotitor, care sa-l insoteasca peste tot.

Mama oricum nu mai facea fata pentru ca e foarte greu in situatia in care se afla tata. Dupa edemul si accidental cerebral lucrurile s-au acutizat, in momentul in care l-am adus la Bucuresti, tata nu mai avea reactii. Este adevarat, are o varsta inaintata, 80 de ani, dar el pana acum doi ani facea flotari.

Nici pe mama, nici pe tata nu-i mai lasam sa plece la Ramnicu Valcea, noi, fratii, nu-i mai lasam! Se vor muta aici, la Bucuresti”, a declarat Madalin Ionescu in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, inca revoltat de episodul cutremurator trait de parintii sai.