Monden

Giani Kirita nu s-a putut abtine si i-a facut praf pe Razboinici si dupa ce a iesit de la Exatlon

Giani Kirita a spus tot ce crede despre Razboinici! Ce a avut de zis despre Mariana si Bentita! Surpriza, a vorbit frumos despre Anca.

“A mers bine tactica mea. Le-am zis ca o sa iasa: Tanti Mariana, Lupu, Bruce Lee. Eu ii tocam, ii faceam psihic, ei poate puteau, dar eu ii tocam.

Alex Nedelcu n-a facut nimic in viata lui! El a fost primul care l-a luat pe Oltin. Pana la urma s-au rezolvat problemele cand au ajuns sa aleaga corect. El nu e barbat adevarat. Un barbat adevarat nu face asa.

Mariana a cazut in capcana mea. Se certa cu mine, un barbat, ca de la egal la egal. Mi-a parut rau, dar asta e, a picat in capcana. Anca era foarte corecta, chiar daca lumea o vedea altfel.

De la Razboinici au vrut toti sa fie lideri, dar nu au reusit. Un lider trebuie sa arate altfel”, a spus Giani Kirita la WOWbiz.

Noi reactii dupa eliminarea lui Giani Kirita din Exatlon! Mariana: “M-a enervat foarte tare! Abia te astept, Giani!”

Giani Kirita a fost eliminat din competitita Exatlon, iar de atunci fanii lui si ai show-ului au spus de nenumarate ori ca el era cel care ii mobiliza pe toti si ca era sufletul echipei.

Didi, Mariana si Catalin Botezatu au fost toti invitati la WOWBiz si au vorbit despre plecarea fostului jucator dinamovist.

“El a fost un motor al acelei echipe, al echipei Faimosilor”, a spus Catalin Botezatu despre Giani Kirita.

“Giani e foarte vulcanic si a fost un lider desavarsit. Au fost momente in care nu mai puteam si ne-a ajutat, ne-a ridicat moralul. Ma bucur ca a ajuns acasa pentru ca probabil ne vom vedea, dar nu ma bucur ca a plecat”, a spus Didi, intrebata si ea ce crede desre eliminarea lui Giani.

“Nu ma asteptam, ma asteptam sa mai stea acolo. Ma asteptam sa iasa Cazacu pentru ca e mai iubit Giani decat Cazacu. Prin sportul lui, Cazacu are foarte multa exactitate. (…) Imi pare rau pentru Giani, chiar daca noi ne-am certat foarte mult si m-a enervat foarte tare, scrie www.wowbiz.ro

Abia te astep, Giani! (…)Are toata aprecierea mea Giani, pentru ca la sfarsit isi cerea scuze”, a declarat Mariana, fost concurenta din echipa Razboinicilor, care pare sa fi trecut peste toate neintelegerile care au aparut intre ea si fostul fotbalist.