Lifestyle

De ce nu trebuie să facem patul dimineața? O informație foarte utilă!

Dacă sunteți atât de leneș încât vă este greu să faceți patul dimineața, să știți că acesta este doar un plus, spun oamenii de știință! Astfel patul va fi mai curat și dumneavoastră veți fi mai sănătos decât acei oameni care cred că în dormitor este groaznic, atunci când plapuma este mototolită.

Dacă patul rămâne nefăcut, se reduce numărul acarienilor de praf care trăiesc în el.

În medie, în fiecare pat trăiesc aproximativ 1,5 milioane de acarieni microscopici care se hrănesc cu celulele moarte ale pielii noastre.

Ei sunt atât de mici, încât fără un microscop nu îi veți vedea niciodată. Cu toate acestea, aceste ființe provocă alergiile la praf și chiar unele boli, de exemplu declanșează dezvoltarea astmului!

Dimineața când mergeți la serviciu și lăsați patul nefăcut, efectiv ucideți o parte considerabilă din ei, pentru că acești acarieni nu suportă aerul curat și razele solare.

“Știm că acești acarieni pot supraviețui numai dacă se află într-un mediu umed (pentru că omul transpiră în timp ce doarme). Și aerul proaspăt este prea toxic pentru ei, “- a declarat Stephen Pretlove de la Universitatea Kingston.

“Totul este simplu: nu ați făcut patul, umezeala se evaporă și în cele din urmă acarienii mor din cauza deshidratării.”

Experții ne recomandă să facem patul seara, atunci când ne întoarcem acasă de la locul de muncă. Până seara, o mare parte dintre aceste creaturi pur și simplu mor!

Deci, iubitorii de a lăsa patul nefăcut, se pot bucura și pot arăta acest articol și celorlalți! Și în continuare suntem în așteptare de alte știri îmbucurătoare de la oamenii de știință despre motivele de amânare a curățeniei în casă până mâine!

Împărțiți acestă informație cu prietenii dumneavoastră!