Sanatate

Daca aveti probleme cu sciatica sau cu durerile de spate, ar trebui sa incercati acest remediu natural!

Sciatica se referă la durerea resimțită în partea de jos a spatelui, fese, și picioare, care are loc ca urmare a iritarii nervului sciatic. Sciatica nu este ea însăși diagnosticată medical, dar este una dintre cele mai frecvente probleme de spate din zilele noastre.

Pe langa durerea de, care suferim sciatica mai provoaca, furnicături și amorțeală la nivelul picioarelor. Cei mai mulți oameni încearcă pentru a calma durerea sciatica medicamente care asigură un efect temporar.

De asemenea, trebuie să spunem că, atunci când vine vorba de ușurarea durerii sciatice, o mulțime de experți recomanda exercitii fizice. Dar, în acest articol veți afla cum să pregătiti un remediu de casă, care va trata nervul sciatic si calmeaza durerea cu succes.

În cazul în care nu sunteți sigur dacă simptomele indică sciatică, iată o listă cu cele mai frecvente simptome de sciatica.

Simptome ale sciaticii

  • Durerea care începe în partea inferioara a spatelui sau o parte a șoldului, și rezoneaza la fese și picioare
  • Furnicătură în picior
  • Durerea se agravează în timp ce stați jos
  • Slăbiciune, amorțeală, sau dificultăți de mișcare a piciorului
  • Dificultăți în mișcare și în picioare provocate de înțepături
  • Durere constanta in fese

Rețetă pentru sciatica si dureri de spate

INGREDIENTE:
– 4 catei de usturoi
– 200 ml lapte
– miere de albine (dupa gust)

Mod de preparare:

Pisati usturoiul și apoi fierbeti la foc mic. În timp ce gătiti, se adaugă laptele și așteptați timp de câteva minute, până când începe să fiarbă. Apoi, se îndepărtează de pe foc.

Consumarea:
Consumați acest amestec o dată pe zi, și veți observa în curând îmbunătățiri în durerea ta. Acest lucru se datorează faptului că usturoiul are proprietăți antiinflamatorii, care vor reduce și preveni umflarea nervului sciatic.

SFAT SUPLIMENTAR
Pentru cele mai bune rezultate, se combină acest remediu cu exerciții de întindere pentru ameliorarea sciaticii. Este suficient sa faceti mai multe intinderi pentru cateva minute in fiecare zi, iar durerea va dispărea complet.