Monden

Cristi Mitrea si Andreea Mantea, pentru prima data impreuna de ziua lui David! Ce se intampla acum intre cei doi: „Eu si Andreea am dezvoltat o relatie…”

Cristi Mitrea a fost prezent la ziua de nastere a fiului sau. David Mantea a implinit 3 ani la sfarsitul lunii mai si a avut parte de o petrecere cu fast!

Alaturi de el a fost si Cristi Mitrea, tatal lui. Cei doi au reusit in ultimul an sa se apropie foarte mult si sa dezvolte o relatie tata-fiu corespunzatoare.

„E ziua copilului meu, e prima oara cand o petrecem impreuna. Cel mai important lucru este David, cresterea lui, relatia pe care am dezvoltat-o cu Andreea ca sa il putem creste impreuna. Este un baiat foarte inteligent, cu o personalitate puternica. Sper sa fie istet ca mama lui, ca mine. A luat un pic din nebunia noastra. Il vad fiind o persoana care s-ar descurca in orice situatie.”, a spus el pentru WOWBiz.

In timp ce se uita spre fiul lui, Cristi Mitrea a fost intrebat ce crede ca a mostenit fiul lui de la el.

„E incapatanat ca mine, dar si…frumusetea. Ah, si cu mama!”, a raspuns, cu zambetul pe buze, Cristi Mitrea.

„E foarte atasat si o iubeste pe mama lui, cand suntem impreuna se schimba rolurile si devine mai atasat de mine. Incerc sa il duc sa vada lucruri noi, mergem in parc, la expozitii de caini.”, a mai spus el.