Monden

Ce nu s-a vazut la TV! Adevarul despre cearta dintre Belbita si Giani la Exatlon

La aproape doua luni de la scandalul dintre Belbita si Kirita s-a aflat ce s-a intamplat in Republica Dominicana.

Unul dintre cele mai mediatizate conflicte de la Exatlon a fost cel dintre Diana Belbita si Giani Kirita! Daca multa vreme cei doi s-au comportat ca fratii, la iesirea „Printesei Razboinice” din competitie, situatia s-a schimbat radical.

Suparata ca a fost nominalizata de baieti spre a fi data afara din concurs, Belbi s-a enervat si a aruncat cuvinte grele inspre capitanul Kirita, care, in opinia ei, ar fi fost atunci, capul rautatilor.

Giani Kirita a dezvaluit ce i-a spus Diana Belbita la plecarea din Exatlon. „Am luat in brate”
„Diana nu a inteles ca asa erau regulile jocului. Nominalizarea ei a venit firesc, in conditiile in care traversa o perioada slaba, si nu doar ea, toate fetele. In atari conditii, nu aveam ce nume sa spun in arena. In plus, sa ne intelegem, o nominalizare nu inseamna neaparat o eliminare. Din pacate, in cazul ei asa a fost, dar stiti ce s-a intamplat de fapt… „, a spus” Vulturul”.

Mai mult, Giani Kirita a dezvaluit ce i-a spus Diana Belbita la plecarea de la Exatlon. „Am luat-o in brate si i-am urat drum bun. Am incercat sa o linistesc, fiindca era un moment greu pentru ea. S-a uitat la mine si apoi mi-a zis la ureche sa nu mai fiu rau.” Nici tu sa nu mai fii rea”, i-am replicat eu si ne-am despartit prieteni. Consider ca a fost o competitoare foarte buna si un om special „, a conchis” faimosul”.