Monden

Ce isi reproseaza Oltin dupa Exatlon? Declaratii despre experienta pe care a avut-o: “Imi reprosez o gramada de lucruri”

Oltin Hurezeanu recunoaste ca prestatia lui de la Exatlon nu a fost printre cele mai stralucite. Si, mai mult decat atat, “Faimosul” are taria sa spuna lucrurilor pe nume, el dezvaluindu-ne ce reprosuri isi face cand vine vorba de ce s-a intamplat in competitia show-ului fenomen.

Cu zambetul pe buze, Oltin Hurezeanu recunoaste ca a gresit in timpul Exatlon. Si, culmea, stie exact ce greseli a facut de-a lungul competitiei, el analizandu-si prestatia dupa ce s-a intors in Romania dupa emisiunea-fenomen. Iar daca Catalina, partenera lui de viata, pare sa fie extrem de incantata de prestatia lui de acolo, declaratiile ei fiind mai mult decat laudative, el nu este la fel de incantat. “Nu i-am facut niciun repros. Am fost foarte mandra de el”, spune Catalina, mangaindu-l cu dragoste, pe umar.

Doar ca, Oltin, sincer, spune ce s-a intamplat si ce a gresit. “Am sa imi reprosez o gramada de lucruri. Neatentia, in primul rand, si, in al doilea rand, faptul ca am aproximat din ochi, vazand la televizor, ca era mult mai usor decat era de fapt. Dar asta li s-a parut tuturor celor care au venit dupa si nu au stiut conditiile. Nu m-am uitat la reluari, dar imi auc aminte toate momentele. Chiar imi aduc aminte, am o memorie destul de buna, aproape identica, si imi aduc aminte de tot ce s-a intamplat, inclusiv lucrurile care nu se vad pe camera: temperatura, umiditate, restul incarcaturii emotionale”, explica Oltin Hurezeanu.

Oltin Hurezeanu ar mai merge la Exatlon! “O sa ma duc pregatit”
De altfel, de aceea, daca ar avea ocazia, ar mai incerca o data sa participe la Exatlon. “As mai merge o data pentru ca de data asta o sa ma duc pregatit, nu din pat. Prima data m-am dus sa il inlocuiesc pe Ion (Oncescu, n. red.) si a fost o situatie absolut neasteptata, acum stiu ce ma asteapta”, spune “Faimosul”.