Inedit

Casă mică, trainica si cochetă in suprafată de 60 mp. Pentru multe persoane reprezinta casa mult visata

Această casă cu arhitectura clasică, si exterior elegant, este perfectă pentru persoanele care sunt la inceput de drum sau doresc o casută cochetă de vacantă.

Proiectul de casă este ideal pentru o singură familie, are o suprafață locuibilă de 40mp si o suprafată desfăsurată de 62mp .

Locuinta este o constructie din Bca, are înălțimea de 5,6 m (cel mai înalt punct al acoperișului) și unghiul de înclinare al acoperișului este de 30˚.

Dimensiunile mici si costurile reduse de intretinere o transformă in locuinta ideală atât pentru zona urbană cât si pentru zona montană.

La interior casa este formată dintr-un living cu dining si bucătărie open space precum si un dormitor aflat in partea stangă a casei.

Compartimentarea interioară a casei este alcătuită din :

Vestibul – 2,56 mp
Hol – 3,24 mp
Baie – 4,93 mp
Dormitor – 8,79 mp
Bucătărie – 6,13 mp
Camera de zi + dining – 13.88 mp
Terasa exterioara – 21,35 mp
Depozit exterior de lemne – 1.21 mp

Varianta “la cheie cu toate finisajele superioare incluse ” a unei astfel de construcții (nu include costul terenului si mobilierul) poate fi estimată la prețul de 38.000 euro, aproximativ 633 euro/mp .

Fotografiile din interiorul casei au rolul de a vă inspira în decorarea viitoarei case. Rolul articolului este de a vă oferi o sursă de inspirație.