Monden

Cadoul de proporţii pe care regina Elisabeta l-a pregătit pentru nunta prinţului Harry

Prinţul Harry (33 de ani) şi actriţa Meghan Markle (36 de ani), care se vor căsători pe 19 mai, şi-au rugat invitaţii să renunţe la tradiţionalele cadouri de nuntă şi în schimb să doneze banii, însă acest lucru nu a împiedicat-o pe regina Elisabeta să le ofere un dar de proporţii, la propriu.

Presa britanică anunţă că regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii (92 de ani) s-a hotărât în privinţa cadoului de nuntă pe care i-l va face nepotului său şi viitoarei sale soţii: un conac.

York Cottage este o clădire impunătoare situată pe pământurile Domeniului Sandringham, acolo unde şi Regina are o reşedinţă, în cadrul comitatului Norfolk, din estul Angliei, potrivit Harper’s Bazaar.

York Cottage, denumit în trecut „Conacul Burlacului“, este în posesia familiei regale britanice din anul 186 şi a fost folosit pentru prima dată de Prinţul de Wales, cunoscut mai târziu drept regele Edward al VII-lea.


Proprietarea are o suprafaţă de 8.000 de hectare, inclusiv un parc public de 240 de hectare şi o grădină de 24 de hectare, iar în prezent este folosit drept casă de vacanţă de membrii regalităţii.

Informaţia nu a fost deocamdată confirmată, însă regina şi-a făcut un obicei din a oferi proprietăţi grandioase drept daruri de nuntă. Majestatea Sa i-a dat Sunninghill Park prinţului Andrew, Birkhall prinţului Charles şi Anmer Hall prinţului William cu ducesa Kate Middleton.