Monden

Andra a făcut anunţul cu puţin timp în urmă. „De abia aştept….”

Andra este în culmea fericirii după ce a primit o veste bună. Soția lui Măruță a dat vestea cea mare pe pagina ei de Facebook.

Maluma, unul dintre cei mai iubiți artiști din lume, va concerta la București, iar Andra, una dintre cele mai bune voci românești, va cânta în deschidere alături de marele cântăreț, în vârstă de 24 de ani, scrie evz.ro.

„Visele devin realitate! Sunt extrem de bucuroasa sa va anunt ca, in sfarsit, spiritul latin intalneste ritmurile columbiene pe 30 iunie la Romexpo, alaturi de MALUMA! De abia astept! Sper ca si voi veti fi alaturi de noi!”, este mesajul postat de Andra pe contul personal de socializare.

Juan Luis Londoño Arias, cunoscut prin numele său de scenă Maluma, este un cântăreț și compozitor columbian, care a obținut faima în țara lui natală, în 2011, cu „Farandulera”. Primul album de debut a fost Magia, din 2012, iar un an mai târziu, artistul a fost nominalizat pentru Grammy Latin ca cel mai bun artist al momentului.

După trei ani, el a lansat al doilea album al lui, Pretty Boy, Dirty Boy, care a intrat numarul unu de pe lista de albume latino din Panou, și este format din cântece „tiki”, „Borró cassette” și „El perdedor”. Mai mult, Maluma a făcut parte din juriul la emisiunea Vocea pentru Copii din Columbia.

Sursa: romaniatv.net