Inedit

A ramas insarcinata la 41 de ani cu tripleti! La nastere, medicul a urlat cand a iesit cel de-al treilea copil! “Nu se poate asa ceva…”

Povestea unei mamici din America a facut inconjurul lumii. Kimberly Fugate a ramas insarcinata la varsta de 41 de ani si nu mica i-a fost surpriza cand medicul a anuntat-o ca va fi de trei ori mamica!

Dupa 9 luni de sarcina o burtica uriasa, femeia a ajuns in sala de operatie, pregatita sa aduca pe lume cei trei copilasi. In timpul nasterii, atat ea, cat si medicul, au avut parte de o noua surpriza.

Imediat dupa ce doctorul a scos cel de-al treilea copil, s-a schimbat complet la fata. “Nu se poate asa ceva…”, a strigat medicul, plin de uluire, spre disperarea celorlalti care nu intelegea ce se intampla.

La putin timp dupa, un nou scancet s-a auzit in sala de nastere, iar medicul a scos un al patrulea bebelus. Sansele ca asa ceva sa se intample sunt de una la 13 milioane!

In prezent, Kimberly si sotul ei au impreuna patru fetite identice pe care le iubesc enorm. Cele patru micute au primit si nume pe masura: Kenleigh Rosa, Kristen Sue, Kayleigh Pearl, si Kelsey Roxanne.