Astro Fun

Zodia care se desparte de persoana iubită în octombrie 2016

Se schimbă vibraţia Pământului şi odată cu acest fenomen vor avea loc mai multe transformări la nivel mondial, dar şi individual. Iar unii dintre specialişti au analizat în amănunt această situaţie şi au ajuns la concluzia că o nativii unei zodii vor pune punct relaţiei în care se află – chiar şi dacă este vorba despre o căsătorie.

Astrologii au spus că cei aflaţi sub semnul zodiacal Taur se vor despărţi de persoana iubită. Se pare că în primele zile ale lunii, Taurii sunt în toane bune, pentru că planeta lor guvernantă, Venus, primeşte un frumos aspect de la Neptun, ceea ce îi poate ajuta mai ales în plan sentimental, având şansa unor idile focoase, dar nu neapărat solide.

Totuşi, tot Venus va fi implicată într-o conjuncţie rarisimă şi, din nefericire, pentru unii Tauri poate genera haosul. Astfel că relaţiile care treceau prin perioade dificile, pot ajunge în octombrie într-un punct de maxim. Şi specialiştii au avertizat că vom auzi chiar de divorţuri răsunătoare în cazul nativilor Taur.

Şi cei care aveau relaţii în care domnea liniştea vor ajunge într-un punct sensibil, iar criza e gata-gata să răbufnească. Astrologii îi sfătuiesc pe acei nativi taur să aibă mare grijă şi să pună în prim plan dialogul, echilibrul, diplomaţia, amabilitatea ca să nu toarne gaz pe foc la cea mai mică scânteie, scriu cei de la SpyNews.ro.

Riscurile unor evenimente neplăcute în cuplu e mare acum, încât multe cupluri pot ajunge acum în situaţii limită sau situaţii cu iz ultimativ de genul ori-ori. Din punct de vedere profesional, pentru nativii Taur lucrurile ar trebui să meargă de minune.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X