Interne

Wizz Air lanseaza zborurile din Satu Mare catre Londra si ofera reduceri de 20% pe toate zborurile, pentru rezervarile facute in 6 septembrie

Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, va lansa din 31 octombrie zboruri de pe aeroportul din Satu Mare catre Londra – Luton, a anuntat compania.

“Wizz a adaugat aeroportul din Satu Mare retelei sale, care devine cea de-a zecea destinatie romaneasca ce beneficiaza de zborurile cu preturi reduse ale companiei. Incepand din 31 octombrie, ruta din Satu Mare va conecta orasul din nord-vestul Romaniei cu Londra Luton, de doua ori pe saptamana, in zilele de luni si vineri. Ruta Wizz Air de la Satu Mare devine prima conexiune internationala de pe acest aeroport”, precizeaza compania aeriana, intr-un comunicat.

Biletele pentru cea mai noua ruta sunt deja disponibile pe wizzair.com, de la 109 lei.
In ultimele 12 luni (pana la 31 august), compania a transportat mai mult de cinci milioane de pasageri spre si dinspre Romania.

Totodata, Wizz Air a anuntat si reduceri de 20%, pentru toate rezervarile efectuate marti, 6 septembrie, pentru toate destinatiile operate de companie.

Potrivit operatorului, reducerea de 20% se aplica pentru tarife, incluzand taxele, costurile obligatorii si bagajele mici de mana (maximum: 42 x 32 x 25 cm), dar exclude taxa de administrare.

Promotia este valabila pe 6 septembrie, de la 00:00 la 23:59, orele Europei Centrale si de Est, numai pentru rezervarile noi de pana la 10 pasageri. Pretul se aplica numai pentru rezervarile efectuate pe wizzair.com, prin intermediul aplicatiei WIZZ pentru mobil.

Wizz Air a intrat pe piata din Romania in 2007 si de atunci s-a dezvoltat continuu, urmand sa ajunga la 20 de aeronave, pana la finalul anului 2016. Wizz Air a aniversat recent 25 de milioane de pasageri transportati din si spre Romania, de la inceputul operatiunilor.

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrala si de Est, care opereaza o flota de 71 de aeronave Airbus A320 si A321 si ofera mai mult de 450 de rute de la 25 de baze, ce asigura conexiunea intre 124 de destinatii din 38 de tari. Wizz Air are peste 2.800 de angajati si a transportat 20 de milioane de pasageri in anul fiscal incheiat pe 31 martie 2016.

Wizz Air este listata la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ si este inclusa in calculul indicilor FTSE 250 si FTSE All-Shares. Wizz Air este membra a Asociatiei Internationale a Transporturilor Aeriene (IATA), Operational Safety Audit (IOSA) si a fost aleasa recent “Value Airline of the Year 2016” de editorii Air Transport World, una dintre cele mai importante reviste de aviatie.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X