Social

Vremuri grele pentru tatal lui Serban Huidu! A ajuns sa traiasca doar din pensie! Parintele „carcotasului” declara ca nu detine nici o locuinta si ca nu are alte venituri

Florin este tatal lui Serban Huidu, cunoscutul realizator tv.

In ultimii ani, Florin Huidu, tatal „carcotasului” Serban, a tot incercat sa prinda o functie oficiala inalta, fie un mandat de europarlamentar, fie un post de consilier local la una dintre primariile de sector ale Capitalei. Inutil, insa, pentru ca demersurile sale nu s-au si concretizat, pe motiv de lipsa de voturi, Huidu senior (64 de ani) confruntandu-se cu probleme si pe alte planuri.


Astfel, dupa ce a trebuit sa renunte la terasa familiei din Berceni, Florin a mai si divortat de a doua sa sotie, Mirela, care s-a reintors in bratele primului ei barbat si s-a stabilit in Germania. In aceste conditii vitrege pe toate nivelurile, Florin a ajuns sa traiasca, potrivit ultimei sale declaratii de avere, doar din pensia lunara de 786 de lei!


In plus, in documentul oficial depus la Biroul Electoral, tatal lui Serban nu a mai trecut nici o alta sursa de venit sau vreo locuinta, dat fiind ca proprietatea pe care o avea cu ultima lui nevasta i-a ramas acesteia la partaj!

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X