Meteo

Vreme placuta in toata tara, cu maxime de pana la 33 de grade. Ziua in care revine canicula

Luni vremea se anunta placuta in toata tara. Caldura din sud se mai domoleste, iar ploile din centru si sud-vest apar temporar. Maximele vor fi de la 25 la 33 de grade.

In Dobrogea si Baragan se anunta vreme frumoasa, cu cer mai mult senin si vant intens. Temperaturile scad si vor fi cel mult 31…32 de grade, valori potrivite acestul moment al anului. La noapte se face mai racoare ca pana acum. In Moldova sudica si in nordul Munteniei, apar unele innorari pe parcursul zilei, dar este putin probabil sa ploua. Vantul va avea unele intensificari si aici, iar maximele se vor opri pe la 30…31 de grade. In nordul Moldovei si in Bucovina se anunta o zi insorita, cu temperaturi placute. Nu prea sunt conditii de ploaie. La noapte minimele vor fi de 13… 14 grade.

In nordul Transilvaniei si in Maramures gasim timp frumos, temperaturi acceptabile si cativa nori de vreme buna. Prindem o zi frumoasa si in vestul tarii. Temperaturile urca pana la 28 de grade si ploile apar trecator, in vecinatatea muntilor. In tinuturile centrale, situatia este un pic mai complicata. Vedem si soarele cateva ore, dar atmosfera devine schimbatoare si o sa ploua in cateva reprize. Va fi un pic mai racoare ca ieri.

Norii se aduna si in sud-vestul tarii si va ploua in cateva reprize. Vor fi si descarcari electrice, iar vantul se va inteti pe timpul ploilor. Temperaturile scad si la amiaza se vor inregistra cam 30 de grade. Si in sudul tarii simtim o racorire usoara. Apar si norii in zona, dar e putin probabil sa ploua. Vantul isi face simtita prezenta si vom avea maxime de pana la 33 de grade.

In Bucuresti primim vreme mai buna. Vom avea soare, atmosfera agitata din cauza vantului si temperaturi obisnuite pentru data din calendar. Maxima se va situa in jurul valorii de 31 de grade. La noapte se mai racoreste.

La mare: vreme excelenta de plaja! Asteptam atmosfera placuta, cativa nori si vant activ. Temperaturile scad fata de ieri in toate statiunile. Vor fi 28 de grade in aer si 26 de grade in apa.

In zonele de munte vom avea cateva ore cu timp frumos, dar dupa pranz incep sa se adune norii. Pe seara o sa ploua prin masivele vestice si in cele sudice. Cantitatile de apa ar putea ajunge la 20 de litri pe metru patrat si vor fi conditii de grindina. Termic, nu sunt schimbari importante.

Cum va fi vremea in zilele urmatoare:
Marti mai vin ceva nori de ploaie in vest, centru si la munte, dar in rest se anunta vreme frumoasa, cu temperaturi acceptabile.

Miercuri, percepem o noua incalzire a vremii. Temperaturile cresc peste tot, iar in sudul extrem, la amiaza, revine canicula. Ploile sunt asteptate mai catre seara prin centru, nord si vest.

Canicula mai prindem si joi, de aceasta data in sud-est. Progresiv creste si instabilitatea, iar in vest, centru si nord va ploua zdravan, pe suprafete mari. Aici se si racoreste. In schimb in sud-est, atmosfera se incinge mai tare. Joi seara, ploile ajung si in jumatatea estica a tarii. Pana atunci insa, vom avea maxime de la 19 la 37 de grade.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X