Externe

Vladimir Putin a facut selfie cu mai multe mirese, in Piata Rosie din Moscova. Ce le-a spus presedintele

Vladimir Putin a fost asaltat de mai multe tinere imbracate in rochii de mireasa, in timpul unei plimbari prin Piata Rosie.

Miresele l-au chemat pe presedinte pentru a-si face selfiuri impreuna, iar presedintele rus a acceptat bucuros. El le-a transmis felicitari si a intrat in mijlocul lor pentru poze. „Sunteti toate frumoase”, a mai spus presedintele.

Dupa cum se vede in imagini, nu era niciun mire in zona, asa ca internautii au facut sapaturi. Astfel a fost identificata una dintre femei pe Instagram, iar curand s-a aflat ca de fapt miresele erau modele costumate.

Evgeniya Konovalova, o tanara din grup, a publicat mai multe poze din Piata Rosie, printre care si un selfie cu Putin. „Nunta mea cu Vladimir Vladimirovich”, a scris ea langa fotografie. Langa alta imagine, ea a dezvaluit ca lucra in zona ca si model, ca parte a festitivatilor organizate de Ziua Moscovei.


No comments 🤘 #Putin#Путин#president#presidentPutin#деньгорода#москва#москва869

O fotografie postată de 🎀💗Евгения💎Коновалова💗🎀 (@evgenia_alex) pe

Presedintele rus Vladimir Putin a facut in weekend o baie de multime in Piata Rosie, luand cuvantul in fata catorva mii de oameni veniti pentru a sarbatori Ziua Moscovei.

„Moscova si Rusia sunt doua concepte indivizibile (…), fapt consolidat de-a lungul a sute de ani prin depasirea celor mai dure probe si prin obtinerea de mari victorii”, a spus Putin de la o tribuna amplasata la numai cativa metri de Kremlin.

Putin a profitat de aniversarea a 869 de ani de la intemeierea Moscovei pentru a inaugura o noua linie de metrou si pentru a elogia activitatea primarului Capitalei ruse, Serghei Sobianin, unul dintre liderii partidului Kremlinului, Rusia Unita (RU). Putin s-a si urcat intr-una dintre garnituri la statia Lujniki, situata in apropierea stadionului olimpic, si a circulat pana in Piata Gagarin.

Moscova este „unul dintre cele mai frumoase orase din lume” si „in fiecare an, atmosfera sa urbana este mai confortabila”, a spus Putin, originar din Sankt-Petersburg.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X