Vedete romanesti

Vizită în casa Biancăi Drăgușanu! Cine i-a trecut pragul și ce spune vedeta

După ce weekendul a început cu mare sărbătoare în casa Biancăi Drăgușanu, săptămâna se încheie cu o vizită de zile mari pentru vedeta noastră.

Fetița de doar două luni a Biancăi Drăgușanu a fost vizitată duminică de… verișorul ei, Darius.

„Darius a venit să-și viziteze verișoara de 2 luni”, a scris Bianca Drăgușanu pe contul ei de Faceboook.

În mai puțin de o oră, postarea vedetei a strâns peste 4,5 mii de like-uri.

„Seamănă cu tine băiețelul… Ești o dulce”, ia transmis una dintre admiratoare.

Sofia a împlinit sâmbătă două luni

Fetița Biancăi Drăgușanu a împlinit sâmbătă două luni.

„La mulți ani fetița mea, îngerașul meu, inima mea, Sofia mea! Azi avem două luni!”, a scris, sâmbătă, pe contul său de Facebook, Bianca Drăgușanu.

Aprecierile fanilor Biancăi Drăgușanu nu s-au lăsat așteptate.„Cît e de frumoasă! Dar din doi părinţi frumoşi ce ar fi putut să iasă decît un copil minunat. La cît mai multe luni care o să se transforme în ani! Să va bucuraţi de ea”, a scris o admiratoare pe Facebook.

„Doamnee!!! Cât de frumoasă este!!!! Şi ce ochisori frumoşi are… ca mama”, a scris o altă fană pe pagina de Facebook a Biancăi Drăgușanu.

Victor Slav a lipsit de la ziua de naștere a fiicei sale
Victor Slav a lipsit de la ziua Sofiei. El a anunțat, în urmă cu doar câteva zile, că pe 29 noiembrie va fi prezent la un eveniment în Italia.

Imediat însă, s-au găsit câțiva care și-au dat seama de coincidența de date și s-au simțit foarte lezați de atitudinea proaspătului tată.

”Este normal oare și pentru un bărbat al cărui copil împlinește 2 luni chiar în ziua respectiva să petreacă în club alături de o animatoare chiar dacă e italiancă? Victor Slav repede a uitat ca are un copil cu care se pare ca se mândrește mai mult pe rețelele de socializare”, a scris o admiratoare.

De altfel, sâmbătă seară, Victor Slav a postat pe Facebook o fotografie realizată într-o pizzerie din Torino, alături de „prieteni noi”:

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X