Bizar

„Visul meu de a nu avea copii s-a împlinit: M-am sterilizat”. Mărturia emoționantă a unei tinere

O femeie de 30 de ani a decis să se sterilizeze pentru că nu dorea să aibă copii. Ea mărturisește că a fost aspru criticată pentru decizia ei pe care, însă, nu o regretă niciun moment.

„Sunt un pic obosită după operație, dar euforică. Pentru că, pentru prima dată în viața mea știu sigur că nu voi avea copii”, spune Holly Brockwell, în Daily Mail.

„Pentru mulți oameni o asemenea veste ar fi devastatoare. Pentru mine însă e tot ce mi-am dorit în ultimii patru ani. Am fost tratată cu superioritate, hărțuită, judecată și demonizată, dar niciun moment nu am renunțat la decizia mea de a mă steriliza”, a spus tânăra.

Holly a povestit că aproape toți oamenii cu care a vorbit despre dorința ei, inclusiv medicii, i-au spus că se grăbește, că la un moment dat se va răzgândi, că ceasul ei biologic va începe să bată.

Au fost însă și oameni care au acuat-o că este egoistă, că este naivă, că va muri singură.

Alții i-au spus că își bate joc de uterul ei și de oamenii care chiar nu pot avea copii, ba chiar au fost și unii care i=au spus că nu ar trebui să mai facă amor dacă nu vrea copii.

„Mama mea mi-a spus că a avut aceleași gânduri la vârsta mea. În cele din urmă a făcut două fete. Tatăl meu s-a sinucis la cinci ani după nașterea surorii mele, așa că mama a fost nevoită să ne crească singură”, a spus Holly.

Ea a spus că, de fapt, nu este important să își explice de ce anume nu vrea copii.

„Pe de o parte vreau să am libertatea de a face lucrurile importante pentru mine, energia de a fi o iubită bună pentru partenerul meu și banii care să mă facă să mă simt sigură. Toate lucrurile astea se pot face și cu copii, dar hai să recunoaștem, ar fi mult mai greu”, a mai spus tânăra.

Holly s-a declarat deranjată de faptul că dorința ei de a face ce vrea cu corpul ei a ajuns subiect de dezbatere pentru alți oameni.

„Sper că lupta mea va schimba în cele din urmă atitudinea în privința femeilor care fac aceeași alegere. Dar, până când nu acceptăm că nu toate femeile s-au născut să fie mame, atunci nu am câștigat încă războiul”, a concluzionat Holly.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X