Vedete straine

Vin Diesel, tată pentru a treia oară. La fel şi Eros Ramazzotti!

Zilele acestea, doi dintre cei mai fermecători bărbaţi ai showbizului internaţional, Vin Diesel şi Eros Ramazzotti, au devenit tătici pentru a treia oară.

Vin Diesel, în vârstă de 47 de ani, a devenit tăticul unei fetite, acesta fiind cel de-al treilea copil pe care îl are împreună cu partenera lui de viaţă, modelul Paloma Jimenez. Cei doi aveau deja împreună un fiu – Vincent Sinclair, în vârstă de patru ani şi jumătate – şi o fiică – Hania Riley, în vârstă de şase ani şi jumătate. Uimitor este faptul că Vin Diesel, foarte discret în ceea ce priveşte viaţa lui de familie, a postat pe contul lui de Facebook o fotografie cu cel mic.


Noua membra a familiei a fost botezata Pauline, in memoria lui Paul Walker, bun prieten al lui Vin, care a murit in 2013 intr-un accident de masina.Vin Diesel, pe numele real Mark Sinclair, are o relatie cu modelul Paloma Jimenez din anul 2007.


La inceputul anilor 2000, Vin Diesel a avut o relatie cu colega de platou din seria “The Fast and the Furious”, Michelle Rodriguez.

Şi Eros Ramazzotti încearcă aceleaşi sentimente de mândrie, după ce al treilea lui moştenitor a venit pe lume. Starul italian a confirmat informaţia prin intermediul unui mesaj publicat pe contul său de Facebook. Modelul şi actriţa Marica Pellegrinelli, cu care artistul s-a căsătorit pe 6 iunie 2014, la Milano, a născut un băieţel pe 14 martie. Bebeluşul a avut la naştere greutatea de 3,8 kilograme şi a primit numele de Gabrio Tullio.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X