Interne

VIDEO – Fetiță bruscată de o poliţistă locală în Piaţa Mică din Sibiu

Un cititor ne-a transmis prin intermediul paginii de Facebook, o filmare în care se poate observa cum o poliţistă din cadrul Poliţiei Locale Sibiu, pare că agresează un minor în Piaţa Mică.

Din imagini se poate observa cum poliţista locală ţine destul de strâns de mână o fetiţă care ţipă şi plânge, iar în acelaşi timp o roagă să îi dea drumul pentru că o răneşte. Incidentul s-a întâmplat în Piaţa Mică din Sibiu, iar mama fetiţei asistă la toată scena.

Cel mai probabil fetiţa este unul dintre copiii care pot fi văzuţi mai ales în weekend cum cerşesc pe la terasele din zona centrală a Sibiului. Totuşi comportamentul poliţistei pare să fie unul necoform. Cel care a filmat tot episodul îi atrage atenţia poliţistei că o răneşte pe fetiţă. Nici lacrimile şi rugăminţile disperate ale fetiţei nu au înduplecat agentul de la poliţia locală să îi dea drumul. Mai mult aceasta a cerut ajutorul patrulei care se afla în Piaţa Mare.


Priviti cum se comporta aceasta politista cu o copila de 7 ani
Distribuie sa vada o tara intreaga!!!

Posted by Inedit24 on 10 Octombrie 2016


„Pentru ca am o fetiță de aceeași vârstă cu a „infractoarei” (cerșetoare), nu pot să mă abțin în astfel de situații şi de aceea postez și îmi asum acest videoclip în ciuda faptului că am fost legitimat și amenințat cu ultraj de către respectiva”, spune Adrian Luntraşu, cel care a filmat acest incident.

Ora de Sibiu a solicitat Primăriei Sibiu un punct de vedere oficial legat de acest incident avut loc zilele trecute.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X