Actualitate

Victor Ciorbea si sotia lui angajeaza la firma de avocatura directori cu salarii uriase: „Cautam un Chief Risk Officer si un Credit Risk Director pe banking. Salariul este de 5000-7000 de euro net!”

Fost premier si primar al Bucurestiului, Victor Ciorbea este in prezent Avocat al Poporului. Avocat la baza, Victor Ciorbea a declarat, la instalarea in functia de Avocat al Poporului, in 2014, ca intre 2005 si 2014 a obtinut din cazurile pe care le-a avut onorarii de 1,2 milioane de euro. Firma de avocatura a familiei Ciorbea, aflata acum pe mana Lacrimei, sotia politicianului, este specializata in dosare privind retrocedarile, Victor suspendandu-se in momentul numirii in functia publica pe care o indeplineste in prezent.
Pe recent publicata lista a rusinii, in care ANAF a trecut toti datornicii la stat, Victor si Lacrima Ciorbea figureaza cu un deficit de 1,5 milioane de euro, dar asta nu pare sa-i afecteze prea mult. Zilele trecute, Lacrima Ciorbea a postat un anunt prin care firma lor angajeaza pe bani grei directori specializati: „Cautam un CRO (Chief Risk Officer – toate riscurile) si un Credit Risk Director pe banking. Salariul este 5-7,000€/ luna net. Va rog sa trimiteti informatia catre cei care ar putea sa fie interesati si sa-i rugati sa-mi trimita un CV in engleza”, a notat nevasta fostului premier.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X