Vedete romanesti

Veste uriașă de la Andra: ”Pentru mine este un vis împlinit”

Artista va susţine primul ei concert la Sala Palatului. Veste uriașă pentru Andra, azi, când s-au pus în vânzare biletele pentru show-ul care va avea loc pe 25 februarie.

Andra se pregăteşte de primul ei concert la Sala Palatului care va avea loc în luna iubirii, pe 25 februarie 2017. Spectacolul va purta numele “Iubirea schimbă tot” şi se anunţă a fi cel mai aşteptat eveniment artistic al anului 2017.

“Sunt foarte fericită să va dau această veste, pentru mine este un vis împlinit. “Iubirea schimbă tot” este un spectacol gândit şi dedicat celor care mă iubesc, mă susţin şi mă ajută de când mi-am ales drumul în viaţă. De mult timp mă gândesc la acest concept, dar acum pot spune că nu putea să se întâmple într-un moment mai bun din viaţă mea. Sunt pregătită să împart cu toţi spectatorii care vor veni la Sala Palatului cele mai sincere sentimente şi trăiri”, a declarat ANDRA.

Show-ul “Iubirea schimbă tot” va avea o durata de două ore şi jumătate şi va include mai multe schimbări de decor, de ţinute şi surprize pe care artista nu vrea încă să le dezvăluie.

Cu o carieră de 16 ani în muzică şi 8 ani în televiziune, ANDRA este unul dintre cei mai iubiţi artist din România. Cele 12 albume lansate de artista au avut vânzări record, primind pentru ele Discuri de Aur, Diamant şi Platină. An de an, cântăreaţa a primit distincţii că “Cea mai bună voce”, “Cea mai bună artista”, “Cea mai iubita artista”, devenind cea mai premiată artista din România.

În ultimii ani, ANDRA a reuşit performanţă de a înregistra recorduri naţionale de vizualizări la fiecare lansare de single. “Iubirea schimbă tot” a avut peste un milion de vizualizări în primele 24 de ore pe Youtube, iar varianta în limba engleză continuă să fie un hit în afară ţării şi are peste 85 de milioane de vizualizări. Următoarea piesă lansată de ANDRA, “Without You” feat David Bisbal a doborât recordul naţional stabilit tot de artista având 2,5 milioane de vizualizări în primele 24 de ore, iar în acest moment a depăşit pragul de 100 de milioane.

Biletele vor avea preţuri între 70 şi 250 lei. O premieră în România va fi reducerea de preţ de 20% aplicată la biletele copiilor cu vârste între 3 şi 14 ani. Biletele se pot cumpăra online din rețeaua eventim dar şi de la Sala Palatilui începând de azi.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X