Interne

Veste proastă pentru cei care vor să meargă pe Transfăgărăşan – Se închide!

Traficul rutier va fi închis sâmbătă, între orele 14.00 și 16.00, pe Transfăgărășan, între Bâlea Cascadă, de la monument, până la Bâlea Lac, pentru că va avea loc un raliu al mașinilor istorice la care vor participa 72 de echipaje din opt țări.

Turiștii care doresc să parcurgă traseul dintre Bâlea Cascadă și Bâlea Lac, când este închis Transfăgărășanul, o pot face cu telecabina.

Circulația mașinilor va fi întreruptă și vineri, între Călugăru (DJ 106 J) și Gura Râului (intersecție cu DJ 106A), între orele 16.00 și 18.00, au anunțat organizatorii printr-un comunicat de presă citat de Agerpres.

Sibiu Rally Challenge va începe de joi, de la ora 19.00, cu o sesiune de antrenamente și startul festiv în Piața Mare a municipiului Sibiu. Ziua de vineri va începe la ora 10.30 cu prezentarea oficială a echipajelor, urmând ca startul să se dea la ora 12.30 din Piața Mare a Sibiului. Sâmbătă, startul este programat pentru ora 08.00, iar festivitatea de premiere va avea loc la ora 21.00, tot în Piața Mare din centrul istoric al municipiului Sibiu.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X