Bizar

Vedea zilnic o femeie micuță și tristă pe stradă și, într-o bună zi, a decis să o opreacă. Ce i-a zis femeia: “S-a împușcat” Cine era femeia pe care o vedea zilnic prin fața service-ului

Richard Newberry este un tânăr care are propriul atelier de reparat mașini în Florida. Timp de trei săptămâni, Richard a stat și a observat că zilnic trecea prin dreptul atelierului său o femeie micuță care părea foarte grăbită spre o destinație necunoscută. Într-o zi, mecanicul auto a observat că femeia plânge și a decis să o oprească. Femeia i-a spus că este foarte tristă și nu simte să mai aibă vreun motiv pentru care să trăiască.

Femeia se numea Ernestina și lucra ca femeie de serviciu în apropierea service-ului. Fiul său, fost soldat în Marina americană, suferise de stres post-traumatic și se împușcase mortal în urmă cu un an. Ernestina trecea printr-o depresie reveră și se gândea și ea la sinucidere. De asemenea, suferea pentru nu avea niciun prieten și se simțea singură pe lumea. Richard s-a oferit să îi fie prieten și, mai mult decât atât, i-a făcut femeii o mare surpriză: I-a arătat Ernestinei mașinile din service-ul lui și i-a spus că își poate alege una din ele pentru a nu mai merge atât de mult pe jos până la locul ei de muncă.

Ceea ce l-a motivat pe bărbat să facă un gest atât de frumos este lesne de înțeles: și el trecuse prin multe, încălcase legea, consumase droguri și rămăsese fără casă. Cu toate astea, avusese puterea să renască din cenușă, așa cum își dorea și pentru Ernestina.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X