ShowBiz

Vârciu și Copoț, superbucătari de ziua Antenei. Au câștigat ediția specială a emisiunii ”Chefi la cuțite”, nedifuzată încă

Cu ocazia aniversării a 23 de ani, Antena 1 a ”copt” o ediție specială a emisiunii ”Chefi la cuțite”, în care maeștri în ale bucătăriei vor fi doar vedete ale postulului și colaboratori permanenți. Prima ediție a fost adjudecată de Liviu Vârciu și de coechipierul său în ale gătitului, Șerban Copoț, cunoscut cândva ca Hienă de la Animal X.

La start, în bucătăria din studioul televiziunii, s-au aliniat vreo 16 nume celebre ale Antenei 1 printre care bucătarul Nicolai Tand, Andrei Aradits, actrița Maria Buză, Margherita de la Clejani, toată echipa de la ‘Neața în frunte cu Răzvan și Dani, asistenta TV Daniela Crudu, actorul și prezentatorul Cosmin Seleși, Diana Munteanu, Mirela Vaida, cântăreții Amna și Florin Ristei și Dima de la Lala Band. Toți și-au zis, atunci când au îmbrăcat șorțurile de bucătari, fie și din postura de amatori, că zona gastronomiei nu are cum să aibă taine pentru ei și că sunt pregătiți pentru marele show. Măcar de dragul telespectatorilor. Așa că s-au împărțit în treie chipe și s-au lipit, cum au putut, de unul dintre cei trei ”comandanți supremi” – Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu -, maeștrii bucătari care le-au supervizat fiecare realizare culinară proprie sau desprinsă din rețetare celebre.

Vârciu și Copoț au încasat premiul cel mare, 3.000 de euro
După săptămâni de competiție dură a ediției speciale ce va fi difuzată pe 29 noiembrie, de ziua Antenei, sita a cernut și, în lupta pentru titlul de ”chef de chef”, au rămas trei perechi. În confruntarea finală, tandemul Liviu Vârciu și Șerban Copoț a ieșit învingător. Vedeta de televiziune și cântărețul au reușit să se impună cu ajutorul ”căpitanului” lor de echipă, chef Sorin Bontea, care le-a retușat, ca la cartea… de bucate, preparatele pe care le-au gătit pe tot parcurusul competiției. Melodia ”Mă ucide”, interpetată de Mihail, a fost, la un moment dat fundal muzical pentru toate vedetele care s-au lăsat prinse în competiția bucătarilor amatori. Premiul cel mare a fost de 3.000 de euro, bani donați unui băiețel cu dizabilități.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X