Vedete romanesti

Valentina Pelinel rupe tăcerea despre bătăile de la Cristi Boureanu VIDEO

Valentina Pelinel rupe tăcerea despre scandalul de proporţii în care este implicat fostul ei soţ. Fotomodelul le-a spus jurnaliştilor că nu o interesează despre Boureanu şi a refuzat să spună dacă acesta era violent şi cu ea.

Valentina Pelinel şi părinţii lui Borcea l-au vizitat pe afacerist în puşcărie şi au pus la punct ultimele detalii despre botez.

În premieră, Valentina Pelinel s-a afişat cu părinţii lui Cristi Borcea. Împreună au discutat mai mult timp cu afaceristul la Penitenciarul Poarta Albă şi au stabilit ce se va întâmpla la botezul bebeluşului de trei luni. Valentina Pelinel a vorbit şi despre scandalul momentului.

Întrebată ce părere are despre scandalul în care este implicat fostul ei soţ, Valentina Pelinel a spus: „Nu mă interesează!”. A urmat o nouă întrebare: „A fost vreodată violent cu tine?”, dar Valentina Pelinel nu a mai vorbit.

În 2014 însă, presa tabloidă scria că tocmai violenţa lui Boureanu a fost motivul pentru care Pelinel a divorţat. Un apropiat al cuplului a povestit atunci pentru Cancan ce s-a petrecut într-o vacanţă la munte, ce a dus la despărţirea celor doi. Se pare că Pelinel stătea mult timp departe de Boureanu, cu telefonul în mână. La un moment dat, el s-a dus dupa ea si a gasit-o vorbind prin mesaje, povesteşte apropiatul lor. Pelinel ar fi recunoscut că vorbea cu Borcea, iar Boureanu i-ar fi dat o palmă.

Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu au format un cuplu timp de nouă ani.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X