ShowBiz

Văduvul Mădălinei Manole face tot ce poate pentru a păstra amintirea artistei vie în sufletul fiului lor

Anul acesta s-au implinit 6 ani de când Mădălina Manole şi-a încheiat socotelile cu viaţa, după ce a băut insecticid chiar de ziua ei. A lăsat în urma sa o familie care nu-şi revine din şoc, un copil şi multe întrebări.

Deşi are doar şase ani, Petru jr păstrează vie amintirea mamei sale şi, în ciuda tuturor speculaţiilor, tatăl lui susţine că nu i-a ascuns niciodată faptul că mama sa, despre care i-a povestit multe, nu mai vine acasă. Zilele trecute, cei doi au fost la biserica de lângă casa lor din Otopeni şi, chiar dacă nu au făcut un parastas propriu-zis, au aprins câte o lumânare pentru sufletul celei care a fost Mădălina Manole. Petru spune că şi-a învăţat copilul cum să facă să-i cinstească memoria celei care i-a dat viaţă, chiar dacă era prea mic pentru a-şi aminti de ea, iar acasă pozele Mădălinei, nu puţine, sunt la locul lor, în rame, pe pereţi. A renunţat să mai meargă la cimitirul din Ploieşti în care este îngropată Mădălina pentru că, le-a menţionat el apropiaţilor, a ajuns să se teamă de modul scandalos prin care părinţii regretatei artiste îşi arată durerea.

Poartă încă verigheta

Aceştia au făcut un parastas la mormânt, însă Petru Mircea a preferat să meargă cu fiul său la o biserică din Otopeni, cu o zi înainte. “Petru ştie tot despre mama lui, dar nu pot da informaţii despre modul în care băiatul meu îşi cultivă amintirea ei. N-aş vrea să-mi fie luată în nume de rău, dar sunt aspecte intime, ale familiei mele”, ne-a precizat Petru Mircea. Un detaliu interesant este faptul că, deşi au trecut cinci ani de la moartea Mădălinei şi s-a speculat că ar fi avut o relaţie stabilă, Petru Mircea poartă încă verigheta de la cununia cu regretata artistă.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X