Vedete romanesti

„Vă rog să distribuiţi, să nu păţiţi acelaşi lucru!” Ce a păţit azi LOREDANA CHIVU într-o aeronavă TAROM! Stewardesa nu a mai stat pe gânduri!

Loredana Chivu a păţit-o! Asistenta păcătoasă a dat nas în nas cu o….stewardesă cu veleităţi de paparazzi, care a fotografiat-o şi a îndrăznit să comenteze cu privire la ţinuta ei. Imediat ce a aflat, Loredana Chivu nu s-a putut abţine să nu ”ia foc” pe reţelele de socializare!

”O „doamna” stewardesa de la firma Tarom cu care am zburat azi, a intraznit sa ma fotografieze si sa posteze pe facebook tot felul de injurii si rautati la adresa tinutei mele..era oripilata ca am o gecuta scurta de piele in conditiiile in care afara sunt 50 de grade dupa spusele ei si ca port o rochie galbena foaaarte scurta!! Mai devreme am postat o poza cu tinuta mea de astazi, geaca niciodata nu mi lipseste in aeroport sau in avion (cine zboara des stie cat de tare este lasat aerul conditionat).


Draga Anna Ariesan nu trebuia sa te angajezi stewardesa, ci pe post de paparazzi sau critic de moda ca tot te crezi asa priceputa! S-ar presupune ca ar trebui sa ai o educaţie si sa nu deranjezi pasagerii..nu ii pozezi cand nu sunt atenti si ii umilesti pe retelele virtuale! Bineinteles ca o sa am grija sa nu mai lucrezi la Tarom! Va rog sa distribuiti, sa nu patiti acelas lucru!” a scris Loredana.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X