Externe

Un vânzător de ceai din Pakistan a ajuns celebru în urma unei fotografii. Cum s-a schimbat viața lui

Un vânzător de ceai din Pakistan a devenit celebru peste noapte, după ce o fotografie cu el a fost postată pe Instagram. Poza a devenit virală și a ajuns să-i schimbe viața tânărului vânzător cu ochii albaștri.

Fotografa Jiah Ali, care locuiește în Islamabad, l-a fotografiat pe Ashad Khan, în vârstă de 18 ani, care vinde ceai într-un bazar din capitala Pakistanului.

Imaginea cu tânărul brunet cu ochii albasștri a adunat zeci de mii de likeuri, dar și comentarii din întreaga lume. Mai mult, cum fotografa a indicat și în ce loc muncește acesta, aproximativ 40-50 l-au vizitat pe Ashad Khan la locul de muncă, după cum chiar acesta a povestit.


Faima pe rețele de socializare a tânărului vânzător de ceai din Pakistan i-a adus acestuia și un contract cu o agenție de modelling.


Fotografa care l-a ajutat pe acesta să devină vedetă s-a declarat mai mult decât mulțumită de cum au decurs lucrurile, mărturisind că nu se aștepta ca imaginea să devină virală.

“Familia sa locuiește în Islamabad de 25 de ani, iar înainte el vindea fructe în aceeași piață, însă de trei luni a început să lucreze ca vânzător de ceai. Momentan, este confuz și copleșit de toată atenția”, a povestit Jiah Ali.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X