Externe

Un taximetrist de 61 de ani a ucis un barbat batandu-l cu levierul, dar a scapat nepedepsit. De ce judecatorul l-a eliberat

Barbatul a fost eliberat, fara a fi acuzat de crima – mai mult, dupa interventia familiei celui omorat.

Mamadou Diallo, un taximetrist in varsta de 61 de ani, s-a grabit sa-si salveze sotia, Nenegale, dupa ce Earl Nash a patruns in apartamentul lor din Bronx, New York, iar Diallo l-a batut cu un levier pana cand intrusul a murit, potrivit the Independent

Filmarea de pe camerele de supraveghere, care a fost adusa drept proba la process, arata cum Nash a incercat sa o abuzeze pe femeie, inainte ca sotul ei sa intre in camera si sa-l fugareasca pe atacator pana in liftul cladirii, unde i-a administrat loviturile fatale.


Totusi, intr-o scrisoare trimisa instantei, rudele lui Nash cereau ca sa se renunte la toate acuzatiile impotriva lui Diallo, pentru ca familia decedatului nu dorea ca barbatul sa intre la inchisoare fiindca si-a aparat sotia.
“ Credem ca ambele familii, Nash si Diallo, au sufert destul, in urma acestui atac. Speram ca Nenegale si familia Diallo sa-si revina dupa ce au trecut prin aceasta trauma” au scris rudele agresorului.

Judecatorul Marc Whiten a renuntat la acuzatiile impotriva lui Diallo. In timp ce cuplul a parasit sala de judecata, femeia a declarat:” Familia lui Nash a facut ceea ce trebuia, fiindca sotul meu a incercat sa ma apere.”

Legistul care l-a analizat pe Nash a ajuns la concluzia ca barbatul a murit din cauza problemelor cardiorespiratorii, provocate de bataia primita si de dependent sa de cocaina. Nash suferea si de schizofrenie.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X