Timp liber

Un tanc cu număr românesc de înmatriculare a fost fotografiat în Siria

O fotografie cu un tanc cu număr românesc de înmatriculare a fost fotografiat în Siria, iar imaginea a fost postată pe agregatorul de știri și rețeaua de socializare Reddit.

În imagine se observă clar cum tancul fotografiat are un număr de înmatriculare românesc, cel mai probabil B 26 TKZ.

Fotografia a stârnit numeroase reacții pe platforma Reddit și a adunat, în mai puțin de o zi, peste 400 de comentarii, dintre care unele sunt foarte amuzante.

„Trebuie să fie un număr neînregistrat. Propriile noastre tancuri au numere de înmatriculare bulgărești, pentru a nu plăti taxa de poluare”, scrie utilizatorul român „maerun” pe Reddit.

Un alt utilizator consideră, însă, că înregistrarea unui autovehicul în Bulgaria este haotică. „Ați încercat să înregistrați o mașină în Bulgaria? Durează opt ore, iar cozile nu există. Sunt oameni într-o mulțime, care se freacă încet unii de alții, în timp ce se amestecă spre tejghea ca o armată de pinguini”, scrie utilizatorul.

„Mulți români își înregistrează mașinile în Bulgaria pentru că este mai ieftin, însă acest lucru nu se aplică vehiculelor militare/tancurilor. Iar tancurile românești nu au numere de înmatriculare civile, ca cel din imagine. Cineva a cumpărat, probabil, o mașină din România, a luat plăcuța de înmatriculare și a atașat-o tancului, pentru a-l deosebi de altele sau ca o glumă”, scrie un alt utilizator român.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X