Social

Un tanar din Pitesti s-a filmat conducand cu 330 km/h pe A2. Cine este iubita baiatului, care se afla alaturi de el in masina

Baiatul a postat pe Facebook un clip in care se vede cum acul vitezometrului ajunge la 330 de kilometri pe ora.

El sustine ca filmarea a fost facuta pe Autostrada Soarelui, in timp ce isi conducea BMW-ul M4, si este insotita de comentariul “Sfideaza moartea cu zambetu pe buze!”. De altfel, majoritatea postarilor sale recente se invarta in jurul masinii.

Printre prietenii sai de pe Facebook apare si Silvius Prigoana, fiul omului de afaceri Silviu Prigoana. Iar din postarile de pe pagina sa rezulta ca actuala sa prietena ar fi chiar fosta iubita a lui Silvius, Anda.


Aceasta a nascut recent un copil, tabloidele speculand ca ar putea sa nu fie nepotul lui Silviu Prigoana, ci fiul “unui baiat din Pitesti” cu care Silvius sustine ca tanara are o relatie si care, cel mai probabil, este si autorul acestui record de viteza. De asemenea, tanarul a pus cateva poze in care tine un bebelus, cu acelasi nume ca presupusul Prigoana Jr. si din care rezulta ca este copilul sau.

Din postarea pitesteanului rezulta chiar ca Anda ar fi fost alaturi de el in masina atunci cand a atins 330 de kilometri pe ora.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X