Social

Un student bolnav de cancer face live-blogging cu ultimele sale luni de viata. „Ieri a fost cea mai brutala zi”

Dmitriji Panov, 25, un tanar care sufera de cancer in stadiu terminale, a inceput sa tina un live blog in care isi relateaza ultimele zile de viata.

“Salut, numele meu este Dmitrij Panov si o sa mor in curand. Poate suna ciudat, dar asta este viata”, spune studentul la psihologie. Tanarul , care locuieste in Marburg, Germania, a scris pe blog-ul sau in ultimele 5 luni despre cum i-a afectat viata diagnosticul pe care l-a primit.

In prima faza, a fost diagnostic cu o tumora in decembrie 2011. A a fost a chimioterapie, dar dupa 2 ani in care cancerul nu a recidivat, boala a revenit acum un an. Dupa o noua sesiune de chimoterapie nereusita, Dmitrij a decis sa-si deschida un blog, intitulat: „Murind in stil mare”.

Prima postare a scris-o pe 1 februarie 2016. Dmitrij a scris despre problemele cu care se confrunta, de exemplu, ca saptamani intregi a fost hranit cu paiul, din cauza faptului ca nu putea sa inghita alimente solide.

Fara sa omita vreun detaliu al suferintei prin care trece, Dmitrij a postat pe 23 august:”Ieri a fost probabil cea mai brutala, fara sens, cea mai dureroasa si obositoare zi de cand am inceput tratamentul. A fost foarte extenuant”.

Pe Reddit, el a deschis un topic cu titlul ma puteti intreba orice, unde a raspunsul intrebarilor cititorilor lui. Tanarul a scris despre activitatile care nu-i mai sunt la indemana:” Ceea ce conta pentru mine in trecut, precum facultatea sau sexul, acum nu mai au nicio importanta”.

Cu sinceritate, Dmitrij Panov a postat pe 11 mai: „Ultima data am anuntat faptul ca nu mi-e frica de moarte. Poate ar fi trebuit sa reformulez si sa spun faptul ca nu mi-e atat de frica de moarte. Cand esti muribund, inca mai exista un strop de viata in tine si, cateodata, cred ca mi-e frica mai mult de viata”.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X