Actualitate

Un român, găsit mort într-o maşină după cutremurul din Italia

Un român este prima victima a celui mai puternic seism din ultimii 36 de ani din italia. Acesta a fost găsit mort, luni dimineaţă, în maşina în care şi-a petrecut noaptea după cutremurul de 6,5 grade produs duminică în centrul Italiei.

Cotidianul Corriere della Sera susține că românul în vârstă de 56 de ani a fost găsit mort luni la ora 6.40 (7.40, ora României) în localitatea Accumoli, situată în provincia Rieti (regiunea Lazio). Bărbatul a ales să doarmă cu fratele lui în maşină în cursul nopţii de duminică spre luni de teama replicilor seismice.

Autorităţile italiene au deschis o anchetă și încearcă să afle cauza decesului, suspectând un stop cardio-respirator sau din cauza temperaturilor scăzute de azi-noapte. Românul era angajat al unei ferme din apropiere.

Primarul orașului, Sergio Pirozzi, a lansat un apel către toți cetățenii afectați de cutremur să meargă să doarmă în facilitățile asistate, precizând că la dispoziția lor au fost puse mai multe autobuze care să-i ducă de la casele lor la hoteluri din San Benedetto del Tronto, însă oamenii și fermierii refuză să-și părăsească casele, urmând ca 40.000 de oameni să fie strămutați.

Numeroase clădiri s-au prăbuşit la Accumoli în urma cutremurului de 6,5 grade produs duminică dimineaţă. De altfel, localitatea a fost epicentrul cutremurului de 6,2 grade produs în august şi soldat cu 298 de morţi.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X