Externe

Un roman a fost condamnat la 13 ani de inchisoare in Marea Britanie pentru viol. Ce i-a spus victimei sale la final

Un roman in varsta de 43 de ani a fost condamnat la 13 ani de inchisoare in Marea Britanie, dupa ce a violat o femeie, relateaza Daily Mirror.

Cristian-Adrian Lascu a negat acuzatiile. Potrivit procurorilor insarcinati cu dosarul, pe 9 februarie 2015, Lascu si un alt barbat si-au urmarit victima de 42 de ani in timp ce aceasta se intorcea acasa, noaptea, in Cleethorpes, Lincolnshire, relateaza news.ro.

Femeia a intrat pe alee, unde a fost prinsa si tintuita pe jos. Lascu si-a violat victima si apoi a plecat, spunandu-i ca “a obtinut ce a vrut”, a explicat unul dintre procurori.

Femeia “a suferit de stress post-traumatic (…). Nu mai poate iesi dupa lasarea intunericului, daca nu este insotita de cineva in care are incredere. Este reticenta fata de barbati cand iese si intra in panica, daca cineva se afla in spatele ei”, a adaugat magistratul.

“Era timida, dar foarte independenta – dar dupa aceea a devenit retrasa si tematoare”, a subliniat el referindu-se la victima.

Atunci cand a fost arestat, romanul a vorbit urat despre femeie si a sugerat ca trebuia sa se astepte la un atac, pentru ca era beata.

“Ai ales o victima care era deosebit de vulnerabila din cauza cantitatii (de alcool – n.r.) pe care o consumase”, i-a spus judecatorul Simon Jack romanului, cand a anuntat sentinta.

Cristian-Adrian Lascu a ispasit o pedeapsa de 12 ani de detentie in Romania pentru jaf si pentru atacarea unei fete de 15 ani, inainte de a pleca in Regatul Unit.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X