Social

Un profesor de generala din Barlad avea discutii cu aluzii sexuale cu elevele sale. „O vreau pe mama ta cel mai mult”

Reputatia unei scoli din Barlad poate sa fie stricata de comportamentul ciudat al unui profesor de educatie fizica al institutiei.

La Scoala „Iorgu Radu” din Barlad, cei de la Politie si de la Inspectoratul Scolar Judetean Vaslui au deschis o ancheta in cazul dascalului de sport, ancheta bazata pe marturia unei eleve de 13 ani.

Aceasta a spus ca profesorul Iulian Mazilu, in varsta de 30 de ani, are discutii nepotrivite si cu aluzii sexuale cu elevele sale.

Mama fetei a descoperit conversatiile in mesageria privata a fiicei sale si le-a dus la autoritati. Intr-una dintre ele, profesorul ii cerea sa o aduca pe mama ei la un eveniment sportiv. „O vreau cel mai mult pe mama ta”, i-a transmis acesta elevei sale.

Se pare ca fata de 13 ani nu este singura care a fost supusa unui astfel de comportament, noteaza cei de la adevarul.ro.

Conducerea scolii a facut o declaratie in legatura cu acest comportament al dascalului. „Nu ne face placere sa fim in atenţia opiniei publice cu astfel de cazuri. Acest profesor mai are niste reclamaţii, mi-a spus diriginta clasei respective si vom lua masurile ce se impun. Am demarat o ancheta interna si vom convoca si comisia de disciplina. El a spus ca sunt doar niste glume, dar asemenea glume nu se fac cu elevii. Comportamentul unui cadru didactic trebuie sa fie ireprosabil, sa fie demn de urmat, nu sa glumesti in asemenea hal cu elevii”, a declarat profesorul Ioan Onut, directorul scolii.

Profesorul si-a sters contul de Facebook imediat dupa declansarea acestui scandal.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X