Interne

Un profesor acuzat de corupere sexuala de minori si-a tarat elevii la tribunal. Ce spun mamele copilelor agresate

Un profesor din Calarasi, acuzat ca a incercat sa corupa sexual 4 fetite, isi cheama fostii elevi in sala de judecata. Copiii au mai depus marturie in proces, insa dascalul cere o noua audiere, inainte ca magistratii sa il condamne definitiv.

Profesorul de fizica in varsta de 50 de ani este acuzat ca ar fi profitat de cel putin patru dintre elevele sale de clasa a sasea. Le-ar fi spus ca le iubeste, le-ar fi atins si potrivit parintilor le-ar fi facut propuneri indecente. Din momentul in care prima dintre ele a povestit acasa ce patimeste la scoala, dascalul a fost suspendat si plasat in arest la domiciliu, iar apoi sub control judiciar.

Fetele sunt socate si acum si au nevoie de consiliere psihologica, spun mamele elevelor. Una dintre ele recunoaste ca ea insasi a patit acelasi lucru cu ani in urma, cand a fost chiar ea eleva acestui profesor.

Acuzatiile copilelor au fost fost confirmate si de colegii de clasa care au depus marturie impotriva profesorului la judecatoria Lehliu Gara. Dascalul insista ca este nevinovat si ca este victima unei conspiratii, astfel incat cere sa fie dus la detectorul de minciuni

Pana sa ajunga la testul poligraf, barbatul, tata la randul sau cere ca elevii sai sa fie ascultati si de judecatorii Curtii de Apel Bucuresti, asa ca interogatoriile ar putea avea loc dupa inceperea scolii. In prima instanta profesorul a fost gasit vinovat de corupere sexuala de minori si condamnat la patru ani de inchisoare cu executare. Pedeapsa pe care dascalul o considera nedreapta ar putea fi majorata de Curtea de Apel, iar interdictia de a se mai apropia de sala de clasa ar putea ramane definitiva.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X