Social

Un primar din județul Botoșani a tăiat ajutoarele sociale la 500 de persoane. Motivul pentru care a luat această decizie

Un primar din județul Botoșani a tăiat ajutoarele sociale la 500 de persoane. Florin Buţura ar putea fi un exemplu bun de urmat pentru alți politicieni.

Florin Buţura a decis să aplice legea încă din primele zile ale mandatului său, iar într-un an, numărul asistaţilor social din oraş a scăzut de la 850 la 360.

Decizia primarului a stârnit nemulţumirea unora, în special a celor de etnie romă, dar Florin Buţura spune că nu va renunţa la idee.

Un primar din județul Botoșani a tăiat ajutoarele sociale, iar mai multe persoane sunt nemulțumite de decizia lui
“Vara trecută erau în peste 850 de persoane care beneficiau de ajutoare. Acum avem vreo 360 de persoane. Nu au venit să-şi facă orele de muncă şi după o lună de zile au pierdut aceste ajutoare sociale. În fiecare lună ei sunt chemaţi să-şi facă orele de muncă, la curăţenie, strâns hârtii, la desfundat poduri. Nu sunt lucrări grele. Până la urmă, mizeria tot ei o fac”, a spus Florin Buţura, primarul oraşului Ştefăneşti, pentru btonline.ro

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X