Externe

Un politist din Peru, prins in flagrant in timp ce lua mita. De frica, barbatul a inghitit banii primiti

Un politist din Peru, surprins in flagrant delict, a incercat sa faca sa dispara obiectul infractiunii inghitind bancnota primita drept mita, in timp ce colegii sai au incercat sa-l opreasca, au informat vineri mediile locale, preluate de AFP.

Faptele s-au derulat intr-un comisariat din Piura, in nordul tarii. Agentul tocmai primise o bancnota de 100 in moneda locala (sol, circa 26 euro) de la conducatorul unei motociclete, contra acestei sume vehiculul, care nu avea actele in regula, urmand sa fie restituit de politist fara amenda corespunzatoare, conform Agerpres.

Dar acesta a ignorat ca este filmat de colegii sai de la anticoruptie si un procuror, in plina operatiune.

Vazandu-se prins, agentul a incercat sa scape alergand, dar a fost retinut. Pe imaginile difuzate la televiziune si pe site-urile de stiri, se observa cum, rosu la fata si transpirat, politistul corupt s-a inclestat de balustrada unei scari, inconjurat de mai multi agenti, dintre care unii il filmau.

Incercarea unui coleg de a-l face sa deschida gura, pentru a scoate bancnota, a fost in zadar.

Cazul politistului a fost remis justitiei, potrivit mediilor locale si urmeaza sa fie judecat.

Guvernul noului presedinte Pedro Pablo Kuczynski a promis sa lupte energic contra coruptiei si sa reformeze politia, mai noteaza AFP.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X