ShowBiz

Un nou proiect pentru actorii din ”Inimă de țigan”. Se întorc în șatră!

Un nou proiect pentru actorii din ”Inimă de țigan” pare să prindă contur. Aceștia așteaptă cu sufletul la gură ecranizarea romanului ”Diamantul din șatră”, ceea ce i-ar aduce din nou, împreună, pe platourile de filmare.

O parte dintre actorii care au jucat în una dintre cele mai de succes telenovele românești, ”Inimă de țigan”, s-au reunit cu ocazia lansării romanului ”Diamantul din șatră”, o carte despre viața rromilor, cu aspectele bune și frumoase (valori, tradiții) ale acestei etnii.

Cu această ocazie, a fost lansată și o ”bombă”: o posibilă ecranizare a acestui roman, ceea ce ar însemna ca îndrăgiții protagoniști să se întoarcă iar pe platourile de filmare, în formulă aproape completă. Secretul a fost dezvăluit chiar de Doinița Oancea, una dintre actrițele ce s-au făcut remarcate cu ocazia respectivei producții românești.

”Se vrea o ecranizare a acestui roman. Noi ne strângem mulți… Poate o să ne vedeți pe marile ecrane, și mă refer la o parte din vechea echipă. Cine știe… Am rămas în relații foarte bune”, a mărturisit aceasta pentru Libertatea.

Doinița a mai spus că-i este tare dor de platourile de filmare de la Buftea.

”Când o să termin de citit această carte, o să mă întorc în acea perioadă frumoasă a vieții mele. Pentru mine, la acea vreme, diamantele din șatră au fost Gheorghe Visu și Carmen Tănase. Cel mai mult timp l-am petrecut alăturii de dânșii. Și acum îi iubim foarte tare și păstrăm legătura”, a adăugat actrița.


Augustin Viziru: ”Nu sună rău”
Augustin Viziru, și el protagonist în ”Inimă de țigan”, a fost încântat de ideea unei posibile ecranizări a romanului respectiv. Un nou proiect pentru actorii din ”Inimă de țigan”?

”Nu sună rău, mi-ar face plăcere un astfel de proiect. Acela a fost cel mai vizionat. De ce să nu exploatezi, să aduci oamenii în fața televizorului să urmărească ceva bun. Îl susțin din toate punctele de vedere. A fost cea mai frumoasă peroioadă din viața mea, care mi-a adus mari satisfacții. Am fost cei mai buni, nu cred că a fost vreun proiect mai bun. Nu am avut mari prietenii cu dl Dinică și cu dl. Moraru, îmi era rușine și să-i salut. Dar când lucram cu ei, nu simțeam cum trece ziua de filmare. Au fost doi dintre cei mai mari actori din România, de la care am avut onoarea să învăț multe”, spune Augustin Viziru.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X