Externe

Un model care apare in ziarele britanice la „pagina trei”, ademenit de ISIS. Avertismentul primit de la serviciile secrete

Kimberley Miners, o fata de 27 de ani care s-a facut remarcata prin aparitiile topless in cotidianele britanice spune ca si-a gasit pacea interioara prin islam, cu ajutorul unui rebel ISIS, dar serviciile secrete britanice nu sunt de acord cu relatia.

In 2012, cu cele 1.000 de lire castigate la o cursa de cai, Kimberly a plecat in Turcia pentru a-si face o operatie de marire a sanilor. Acolo l-a intalnit pe Abu Usamah Al Britani, un luptator ISIS care a initiat-o in tainele islamului, dar mai ales ale gruparii teroriste, relateaza Daily Mail.

Fata a fost fascinata de intalnire asa ca a decis sa isi schimbe radical stilul de viata si chiar sa isi asume o noua identitate in mediul virtual: Aisha Lauren al-Britaniya. Kimberly a ramas cu impresia ca ISIS este o organizatie care apara valorile religioase, asta dupa ce a vizitat mai multe tabere de refugiati.

„Am trecut de la model topless la ceva complet diferit, iar asta ma face sa ma intreb: de ce lumea nu spune nimic daca apari goala, dar te judeca imediat si te acuza de extremism pentru ca porti val.” a comentat indignata fata.

Conversatiile avute pe Facebook cu mai multi membri ISIS, i-au adus tinerei un avertisment din partea Serviciilor Secrete Britanice. Oficialii i-au transmis ca risca sa fie arestata.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X