Sport

Un milion de euro, pentru o fotografie actuală cu Michael Schumacher! Cum a fost surprins fostul campion al Formulei 1

Victimă a unui cumplit accident de schi petrecut pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher (47 de ani) se află de atunci într-o stare precară de sănătate. Pentru că veștile despre septuplul campion mondial sunt rare, iar imaginile de actualitate – inexistente, unii au încercat să spargă această “blocadă informațională” impusă de familia fostului sportiv imobilizat la pat.

O fotografie recentă cu Michael Schumacher a fost oferită contra cost mai multor publicații din Germania. Prețul? Un milion de euro! Procuratura din Offenburg a confirmat informația apărută prima dată pe site-ul vip.de, care aparține postului de televiziune RTL.

Michael Schumacher, surprins stând întins în pat
“O persoană necunoscută a oferit spre publicare mai multor redacții, în schimbul unor importante sume de bani, imagini actuale cu Michael Schumacher, realizate fără știrea sportivului”, a fost anunțul procurorilor. Conform jurnaliștilor, suma în discuție era de un milion de euro.

Oamenii legii susțin că fotografia este realizată din imediata apropiere a lui Michael Schumacher, îl înfățișează pe fostul sportiv stând întins în pat și reprezintă o lezare a intimității sale. Sabine Kehm, managerul septuplului campion al Formulei 1, a anunțat presa că a reclamat cazul la poliție, precizând că familia a decis să nu mai ofere informații despre starea de sănătate a lui Schumi, deoarece aceasta nu reprezintă o chestiune publică.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X