ShowBiz

Un fotomodel șochează Internetul. Arată uimitor deși e gravidă

Un fotomodel a uimit tot Internetul cu imaginile pe care le-a publicat pe o rețea de socializare. Ea este însărcinată și a decis să vadă cum îi evoluează sarcina. Toți cei care au văzut-o însă, nu le vine să creadă că femeia este însărcinată. Nu vei ghici cum poate să arate „burtica” ei în cea de-a șasea lună de sarcină.

Hannah Polites și-a înnebunit toți urmăritorii de pe Instagram cu pozele sale foarte sexy, dar ceea ce a dorit fotomodelul, a fost să-și urmărească evoluția sarcinii, relatează DailyStar.co.uk. La începutul sarcini, abdomenul ei era atât de tonifiat, încât nici n-ai fi zis că urmează să nască. Abia în a șasea lună de sarcină burtica ei a început să fie vizibilă; Hannah se așteaptă să nască prin luna septembrie.

Ea a scris și un poem pentru micuțul care va veni pe lume: „Nu ai încă un chip pentru a-l vedea sau pune în ramă. Nu ai încă obrăjori pe care să-i strângem și nici un nume. Nu putem să te ținem de mânuțe sau să îți auzim glasul, dar toate acestea se vor schimba în luna Septembrie când vei veni pe lume”, a scris Hannah pentru micuț.

Celor care o urmăresc pe contul ei de Instagram nu le-a venit să creadă că femeia este gravidă. „Stomacul meu este mai mare și nu sunt însărcinată”, scrie într-un comnetariu.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X