Bizar

Un fotograf a intrat intr-o casa abandonata in urma cu 30 de ani de catre proprietar. Descoperirea bizara facuta inauntru

Un fotograf curios a realizat o serie de fotografii intr-o casa din Mississippi, abandonata fara nicio explicatie de catre proprietarul sau, in urma cu 30 de ani.

Locuinta este intr-o stare puternica de degradare, insa fotograful a avut o surpriza uriasa cand a vazut ce se ascunde inauntru. Casa este plina de papusi, papusi, paturi, iar pe o masa a gasit niste acte de divort neatinse.

Poreclita „Casa Misterelor” de catre localnici, aceasta a fost abandonat cu 30 de ani in urma, iar de atunci, tot mai multi curiosi au venit sa vada ce ascunde locuinta.

Este neclar ce s-a intamplat, insa localnicii spun ca locuinta ar fi apartinut aceleiasi familii inca din 1940. Acum, un fotograf de 38 de ani din Florida a decis sa exploreze si el casa si spune ca a fost surprins de ce a gasit inauntru.

„Arata ca o capsula a timpului si inteleg ca a fost detinuta de o femeie care inchiria camerele cu 300 de dolari pe luna. Este greu sa iti dai seama ce s-a intamplat aici, dar poti sa recreezi putin din poveste, cu fiecare lucru pe care il gasesti inauntru. Exista si diverse documente, inclusiv acte de divort, scrisori catre actori faimosi in care le cerea sa vina sa locuiasca in casa ei. E putin straniu sa te afli in casa altui om si sa ii descoperi secretele. Sunt obisnuit cu fotografiatul caselor mai vechi, dar pana si pentru mine a fost putin bizara aceasta experienta.” a declarat Bullet pentru Daily Mail.


Inside the terrifying 'Hoarder House'

Posted by Daily Mail on 4 August 2016

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X